ISPLIVALI SVI DETALJI VEZE LUKE JOVIĆA I SOFIJE MILOŠEVIĆ: Njihovi roditelji iz medija saznali za njih, a evo zašto
Luka Jović, Sofija Milošević, Foto: Instagram

više se ne kriju

ISPLIVALI SVI DETALJI VEZE LUKE JOVIĆA I SOFIJE MILOŠEVIĆ: Njihovi roditelji iz medija saznali za njih, a evo zašto

Nedeljama se krili od očiju javnosti, a onda su uhvaćeni zajedno

Objavljeno:

Sofija Milošević i Luka Jović dva meseca su u vezi, a da još uvek nisu želeli da obelodane u kakvom su odnosu govori činjenica da su njihovi roditelji iz medija saznali za njihovu ljubav.

Manekena Sofija Milošević već dva meseca je u ljubavnoj vezi sa srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, čija je bruto godišnja plata 20.834.000 evra. Kako saznaje “Blic”, ovaj par se nedeljama krio od očiju javnosti, a Sofija je majci saopštila da je u vezi sa fudbalerom tek kada su zajedno uslikani na ulicama Madrida.

What is your favorite color?? #ad @fashionnova

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана

- Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i uplovili u romansu. Hteli su da njihova ljubavna veza bude stabilna, pa da tek tada svim bliskim ljudima kažu kakav je njihov odnos. I dok se u javnosti spekulisalo da su njih dvoje zajedno, oni su oštro demantovali ove navode i tvrdili da među njima nema ništa. Nakon što je njihova tajna romansa ugledala svetlost dana, brže-bolje su počele da stižu poruke od prijatelja, a Luka i Sofija imali su spreman odgovor. Kao razlog navodili su to da nisu želeli da njihova ljubav bude priča u javnosti, samo zato što im je bilo potrebno vreme da njihova veza postane toliko stabilna da ništa ne može da je uzdrma - objašnjava izvor blizak paru.

????

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана

U javnosti su nedavno obelodanjene fotografije na kojima Miloševićeva šeta ulicama Madrida sa Jovićem, koji je trenutno na vrhu svoje profesionalne karijere. Tek nakon ovih fotki Sofija je mami saopštila da ima dečka.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.