GAGI ZAVRŠIO NA PODU S OGREBOTINAMA PO VRATU: Tomović KRVNIČKI NASRNUO na njega! Vanredno stanje u Beloj kući!
Foto: Printscreen

PONOVO POSTAJE AGRESIVAN

GAGI ZAVRŠIO NA PODU S OGREBOTINAMA PO VRATU: Tomović KRVNIČKI NASRNUO na njega! Vanredno stanje u Beloj kući!

Produkcija ne reaguje?

Objavljeno:

Vladimir Tomović je sinoć prvo brutalno psovao Gagija Đoganija, a potom je i fizički nasrnuo na densera, koji je završio na podu.

Gagi je poručio da ovo što je Tomović uradio nije za kaznu u vidu od nedeljnog honorara, već za zatvor.

foto: Printscreen

Nešto kasnije, Dalila Dragojević je otkrila da Gagi ima ogrebotine po vratu od Tomovićevog nasrtaja. Ona je podsetila i da je Tomović pre nekoliko dana nasrnuo na Vladimira Adžića, koji je tada imao masnice po telu.

– Šta je sada? Kazna ništa? - bio je ogorčen Gagi što Tomović nije kažnjen zbog agresivnog ponašanja.

foto: Printscreen

Da podsetimo da se Vladimir nedavno hvalio da je on zaštićen u produkciji i da zato on ne dobija kazne. On je tada naveo i da produkcija ne želi da ga predstavi kao agresivca, ženomrsca i nasilnika i da zato on ne dobija neprijatna pitanja. Osim toga, nedavno se odao da on gleda klipove u produkciji, što govori o još jednoj protekciji koju on ima u "Zadruzi".

U toku noći, na društvenim mrežama su gledaoci u velikoj meri apelovali na produkciju da Tomović bude diskvalifikovan zbog ovog incidenta, a u toku dana ćemo videti da li će on biti bilo kako kažnjen ili će i u ovom slučaju biti zaštićen od bilo kakvih sankcija.

Pogledajte snimak incidenta!

Bonus video

SKROMNA DEVOJKA IZ KOMŠILUKA ZAPREPASTILA SRBIJU VRELOM AKCIJOM! Evo ko je Lea Šekarić o čijoj prevari pred kamerama BRUJI zemlja! Ćerka srpske šampionke UKRALA ŠOU u Zadruzi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.