DRAMA U ZADRUZI, TOMOVIĆ PRIZNAO ŠTA OSEĆA PREMA DALILI! Dejan PREVAREN I SLEP
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

DRAMA U ZADRUZI, TOMOVIĆ PRIZNAO ŠTA OSEĆA PREMA DALILI! Dejan PREVAREN I SLEP

Kao i svakog ponedeljka, voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje".

Objavljeno: 22.10.2019. 13:09h
  • 6

Na samom startu Milan je čestitao Dalili na prvom vođstvu, a zatim poželeo dobrodošlicu Maji Marinković i Lei Šekarić.

Onda se povela priča o današnjoj raspodeli budžeta, koja je izazvala pravi haos. Marija Kulić se javila prva za reč, kako bi iznela svoje mišljenje o ovonedeljnom vođi.

- Svi mi znamo da je Suzana bila u lošim odnosima sa Milicom, kao i Dalila. Šta god da Milica uradi, dobro ili loše, Dalila je komentariše u lošem kontekstu. Suzana i Dalila su se družile iz tog razloga, ne vole je ni jedna ni druga. Suzana je znala ako postavi Dalilu kao vođu, da će Milica ponovo da dobije najmanji budžet. Dalila privlači te žene (lezbijke). Da je Dalila došla sama, i te kako bi Suzana nešto - rekla je Marija, pa nastavila:

foto: Printscreen

- Meni je odnos Dalile i Tomovića zanimljiv. Primetila sam simpatije Dalile prema Tomoviću, na žurkama i ovako. Odmah sam znala da je njemu dala najveći budžet zbog toga. Sve najgore je pričao o njoj, ona je njemu oprostio. Posle Dejana, išao je Vladimir, tako je išla po osobama koji su joj dragi - dodala je Kulićka.

Nakon Marije, ustala je i njena ćerka Miljana Kulić, pa nastavila priču svoje majke o Dalili i Vladimiru.

- Da se vratimo na Božura (Tomovića). Dudlila Dragojević bila je zaljubljena u Tomovića. Pekinezer (Dejan) je kraj očiju slep, pravi se da ništa ne vidi. Zavela ga svetla velikog grada, osetio je novac, pa je prodao dušu - pričala je Miljana.

- Ja sam rekao da postoji energija između Dalile i mene koja je neobjašnjiva. Priznao sam da osećam čudnu energiju - govorio je Vladimir.

- To je ljubav - dodala je Kulićeva.

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media