NIJE ŽELELA NI MINUT VIŠE DA OSTANE SA ZADRUGARIMA: Natalija izletela iz kuće i počela da se GUŠI U SUZAMA! (VIDEO)
Natalija plače u dvorištu, Foto: Pritnscreen

zadruga 3

NIJE ŽELELA NI MINUT VIŠE DA OSTANE SA ZADRUGARIMA: Natalija izletela iz kuće i počela da se GUŠI U SUZAMA! (VIDEO)

Nije mogla da izdrži više 

Objavljeno: 21.10.2019. 16:23h
  • 3

U toku protekle noći, u "Zadruzi" su na programu bila pitanja gledalaca, a jedno škakljivo pitanje bilo je postavljeno Nataliji Ibraimov. Odnosilo se na savete koje ona daje mladoj pevačici i zadrugarki Ivani Krunić.

Gledaoci su prosudili da su saveti koje daje mladoj koleginici loši i zlonamerni i da je razloga za to ljubomora, budući da je Ivana veoma talentovana, lepo peva i, po svemu sudeći, ima izgleda da napravi blistavu karijeru. Između ostalog, pitanje se odnosilo na to što je Natalija, navodno, rekla da Ivana ima bipolarni poremećaj, što Ibraimova negira.

foto: Pritnscreen

Natalija je objasnila da Ivanu dugo poznaje i da joj pruža podršku sa najboljim namerama.

- Nikada nisam rekla da ona ima bipolarni poremećaj. Ne bih se igrala sa takvim stvarima. Ivanu dugo znam, igrala je u našoj grupi. Iznenađena sam njenim ponašanjem i poznajem drugačiju Ivanu iz spoljnog sveta. Veoma mi je neprijatno. Čak sam joj savetovala i sa Banetom malo da uspori. Pozdravljam i njene roditelje - rekla je Natalija, a potom je potresena izašla iz Bele kuće i dugo plakala zbog pitanja koje joj je postavljeno.

Ivana ju je tešila ponavaljući da zna da Natalija nije rekla ništa ružno o njoj.

- Sve je u redu, pogrešno su razumeli svi, Natalija. Zar je bitno šta će drugi da kažu, bitno je da mi znamo šta je istina - rekla je Ivana, a kako je izgledala ova dramatična situacija, pogledajte u videu:

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media