MILJANA JE OTKUPILA ZOLU, A NJEGOVA MAJKA MI JE SLALA POLJUPCE: Siniša Kulić GORI OD BESA! Pljušte PRETNJE kao kiša
Foto: Printscreen / Youtube

NE PIŠE MU SE DOBRO

MILJANA JE OTKUPILA ZOLU, A NJEGOVA MAJKA MI JE SLALA POLJUPCE: Siniša Kulić GORI OD BESA! Pljušte PRETNJE kao kiša

Miljana Kulić poručila je nedavno Lazaru Čoliću Zoli da njen otac podržava njihovu vezu

Objavljeno:

Tokom jučerašnjeg dana Miljana Kulić pocepala je ugovor na osnovu kog su Zolini honorari pripadali njoj. Novinari portala Pink.rs nakon ove situacije, kontaktirali su Miljaninog oca, Sinišu Kulića, kako bi čuli kako on komentariše aktuelna dešavanja na imanju u Šimanovcima.

- Ja sam znao da će to tako da bude, još i kada su prvi put potpisivali to. Kada mu je cepala ugovor, Miljana mu je rekla: "Vaško, pa ja sam tebe otkupila", ja ću da mu j*bem majku za ono što je meni pričao, ja ću da mu objasnim kako znam na svoj način. Sa mojim emocijama i sa mojim detetom ne može da se igra! Za one poruke koje mi je pisao njegov menadžer, j*baću mu majku! On je dolazio kod nas u kuću. Ja ti kažem, znao sam da će Miljana da Zoli vrati taj novac, jer njoj pare ne trebaju, ona ga je samo otkupila - rekao je Siniša Kulić.

foto: Printscreen

Miljana Kulić poručila je nedavno Lazaru Čoliću Zoli da njen otac podržava njihovu vezu. Opšte je poznato da je Siniša često govorio kako je protiv njihove ljubavi, a mi smo želeli da čujemo zbog čega je promenio ploču. Kulić je istakao kako svojoj deci pre svega želi najbolje i da će uvek podržati ćerke, pa čak i kada se ne slaže sa njima.

- Ne, ne, ne... Miljana je plakala i ja sam joj rekao: "Ja kao tvoj otac, koga ću da podržim, ako neću tebe, svoju decu i suprugu?! Moje mišljenje, ako hoćeš da ti kažem hoćeš, ako nećeš onda radi kako misliš da treba". Rekao sam joj da je Zola jedan folirant i stojim iza toga, on je nažalost manipulator i to Miljana ne prihvata. Ja očekujem da vidim njega i njegovog menadžera, da im objasnim neke stvari. To su foliranti jedni, dripački, koji misle da su namazani svim farbama, a namazani su g*vnima - priča Siniša Kulić i dodaje:

foto: Printscreen

- Zolina majka je meni pisala poruke non-stop, a ja joj nisam odgovorio na poruke. Slala je neke poljupce gde ih ona podržava, ja razumem Miljanu, htela je da me ubedi da ih ja prihvatim. To su seljačke fore da bi došli do para preko nje. Miljani nije do para - zaključio je otac ove ukućanke.

Bonus video

REKAO SAM 1.000 PUTA DA ME NIKAD NE ZOVETE! Tomović pao na kolena kad je ugledao majku i brata, GUŠIO SE U SUZAMA!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.