JA SAM TE RODILA I JA ZNAM KO SI I ŠTA SI! Mirko gavrić plakao kao KIŠA kad se čuo sa MAJKOM! Potresne SCENE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

JA SAM TE RODILA I JA ZNAM KO SI I ŠTA SI! Mirko gavrić plakao kao KIŠA kad se čuo sa MAJKOM! Potresne SCENE

Emotivno veče u Zadruzi.

Objavljeno:

Večeras je Veliki šef odlučio da obraduje nekoliko zadrugara i da im omogući da se čuju sa svojim najmilijima. Drvo mudrosti je pozvalo Mirka Gavrića u Rajski vrt kako bi ga uputilo da treba da obezbedi novac kako bi dobio telefonski poziv sa porodicom.

- Prvi put su mi proradile emocije ovde. Trudio sam se da to ne pokažem. To je jedini problem koji sam imao i koji još zapravo imam. Malo sam uzdrman, ali ide to na bolje - rekao je Mirko.

Kada je Mirko ugledao majku Mariju Gavrić i bivšu učesnicu Zadruge Mariju Jovanović, počeo je da se guši u suzama.

foto: Printscreen

- Ustaj iz kreveta, diži se, hodanje, druženje i ono što si ti. Nemaš potrebe da se sekiraš, bili smo na groblju. Nema problema. Majka je kod tebe u stanu. Ja sam ta koja sam te rodila i znam ko si i šta si, nemoj da te povređuju nečije reči. Puno mi pozdravi Gagija, Dalilu, Dejana, Sašku, Miću, Đedovića i sve Pinkove zvezde. Nemaš potrebe da se sekiraš, Dada je dobro. Pratim te stalno - pričala je Mirku njegova majka.

- Ti moraš da ustaneš i da se digneš. Ja ne mogu ništa da uradim pre tebe. Volimo te mnogo. Mirko svi su dobro, nemoj ništa da se brineš - rekla je Marija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.