KRISTIJAN JE TUKAO PRED SVIMA! Tvrdila je da je TRUDNA sa njim, ispostavilo se da je ANIMIR DAMA pa je NESTALA!
Foto: Printscreen

KAKVA LUDA PRIČA

KRISTIJAN JE TUKAO PRED SVIMA! Tvrdila je da je TRUDNA sa njim, ispostavilo se da je ANIMIR DAMA pa je NESTALA!

Izazvala je pravu buru u rijalitiju!

Objavljeno:

Jedna od najkontroverznijih učesnica rijaliti "Farma", Jelena Milošević, poznatija javnosti kao Balerina, zajedno sa Kristijanom Golubovićem obeležila je šestu sezonu ovog TV formata, a o njihovoj romansi su svi polemisali.

Jelena je navodno bila u vezi sa Golubovićem nakon izlaska iz rijalitija, a više puta su mediji pisali i kako nosi njegovo dete. Srbija je brujala o njenom odnosu sa Kristijanom, svađali su se i tukli na imanju u Lisoviću, toliko da je ona čak morala zbog povrede da izađe iz rijalitija i ide kod lekara.

foto: Printscreen

Iako se na imanju u Lisoviću predstavljala kao balerina, tokom njenog boravka u rijalitiju isplivale su informacije da je ona zapravo animir dama, a da su joj klijenti političari i biznismeni. Ona se u više navrata branila, te tvrdila da informacije i navodi nisu istiniti.

foto: Printscreen

Posle oporavka se združila sa Kristijanovom porodicom. Redovno su se viđali i bili u veoma dobrim odnosima čak i kada je on izašao iz rijalitija. U međuvremenu u njihovu ljubavnu priču umešala se i Stanija Dobrojević koja je tokom boravka na imanju bila u veoma dobrim odnosima sa Golubovićem

Ona se nakon napuštanja imanja u Lisoviću potpuno povukla iz javnog života, te prestala da daje izjave medijima.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.