JOŠ JEDNA TRUDNICA U ZADRUZI: Uvek mi se jede, raste mi stomak, muka mi je često, menjam raspoloženje
Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA 3

JOŠ JEDNA TRUDNICA U ZADRUZI: Uvek mi se jede, raste mi stomak, muka mi je često, menjam raspoloženje

Ovo nije očekivala.

Objavljeno:

Učesnica Nataša Radan je otkrila Ivanu Gajiću da joj menstrualni ciklus kasni nekoliko nedelja. Ona se plašila da priča o tome, ali je skupila snage da svoje strahove i probleme podeli sa njim.

Ona je novinaru otkrila da je imala intiman odnos sa partnerom dva dana pre ulaska u rijaliti, ali da je dva dana posle toga imala slabo krvarenje i da nakon toga nije imala menstrualni ciklus.

- To je moj Bubi, znam da sam mlada, šta treba da radim sada, nemam pojma. Uvek mi se jede, raste mi stomak, muka mi je često, menjam raspoloženje - otkrila je svoje brige Nataša.

foto: Printscreen Instagram

- Moraš ozbiljno da pričaš sa njim, valjda će sutra da ti donesu to. Sutra ćeš sve to proveriti. Kad si poslednji put imala odnos? Mada nemoj mnogo da razmišljaš, za to se čekaju rezultati. Mislim da si mnogo mlada, imaš vremena ti za to - pitao ju je Gajić.

- 4. septembra sam imala odnos. Kad sam ušla ovde, dan posle sam imala neko baš slabo krvarenje, posle toga ništa nisam imala, još nemam. Mene sad sve plaši, možda je neki poremećaj - odgovorila je zabrinuto Radanova.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.