SEDAM SATI JE BILA KOD MIRKA I GLEDALA U JEDNU TAČKU: Gavrić izneo o Luni ISTINU koju nije smeo! (VIDEO)
Mirko Gavrić, Gagi Đogani, Foto: Printscreen

TEŽAK PERIOD

SEDAM SATI JE BILA KOD MIRKA I GLEDALA U JEDNU TAČKU: Gavrić izneo o Luni ISTINU koju nije smeo! (VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radanović bili su u ljubavnoj vezi tokom Zadruge 1, iako je pevač tada i dalje bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar

Objavljeno:

Mirko Gavrić sinoć dok je sedeo sa Gagijem Đoganijem u dvorištu ispričao je šta se dešavalo u njegovoj kući posle Zadruge 1, kada je Luna Đogani izašla kao drugoplasirana sa etiketom ljubavnice zbog čega je javno osuđena.

Đoganijeva je naišla na mnogobrojne osude sa kojima se jedva suočila. Gavrić je nakon prve sezone bio Lunina velika podrška, a on se prisetio razgovora koje je vodio sa Lunom u tom periodu, pa je sve ispričao denseru.

foto: Printscreen

- Kad se setim one prve sezone, ja na moru, ona me zove preko video poziva, vrišti, priča kako su je svi osudili. Posle 20 dana, ona mi piše i kaže da bi volela da dođe do mene. Ona je bila kod mene šest, sedam sati. Bila je ubijena, gledala je u jednu tačku. Ustanem da je prodrmam, ona meni priča kako je boli što je ona osuđena sa svih strana. Mnogo joj je teško bilo - pričao je Mirko Gagiju, ali i mnogobrojne gledaoce koji su iz dana u dan gledali Lunine nervne slomove prem kamerama u Šimanovcima.

Podsetimo, Luna Đogani i Sloba Radanović bili su u ljubavnoj vezi tokom Zadruge 1, iako je pevač tada i dalje bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Bonus video

KAKO KAO GANGARENGA DA NAVIJAM ZA GROBARE: Natalija TRIK FX otkrila da je veliki Delija i da joj je vođa bio niko drugi no ARKAN!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.