ZOLA PRISTAO NA ABORTUS ZA 50.000 EVRA?! Ona mu je ponudila pare (VIDEO)
Zola i Miljana pali pod pritiskom, Foto: Printscreen

podmićen

ZOLA PRISTAO NA ABORTUS ZA 50.000 EVRA?! Ona mu je ponudila pare (VIDEO)

Garantuje da će mu isplatiti do poslednjeg dinara

Objavljeno: 20:33h

Marija Kulić danima unazad pokušava da ubedi svoju ćerku Miljanu Kulić da ode na kiretažu.

Iako je Miljana u prvi mah pristala na to, ona je promenila svoju odluku jer njen dečko Lazar Čolić Zola nije bio saglasan sa time, pa joj je čak rekao i da njihov odnos neće biti isti.

Marija je našla pravi način kako bi ubedila Zolu da odustane od nagovaranja da Miljana održi trudnoću, te mu je ponudila novac. Onaj koji će dobiti od honorara koji je poklonio ugovorom za dete - 50.000 evra. Dakle, ugovor mu je ukupno bio na oko 60.000 evra jer je cifra od 50.00 bila 85 odsto.

- Miljana će da se vrati u normalu, samo da je ne podsećaš na ovo ako to sutra uradi. I eto ti još 50.000 evra. Samo ne sme da potone. Nemoj da se brineš, donećeš pravu odluku. Ostajete zajedno, ne daj Bože nešto da bude ja tebi pare vraćam. O tome nemoj da razmišljaš - pričala je Marija.

- Mozak mi je kaša - rekao je Zola.

- Molim te da me poslušaš, neće da vam pobegne to, a svakako ćete da zaradite pare. Da ti kažem nešto ti moraš da otvaraš oči sa kim praviš decu i sa kim ćeš da praviš porodicu. Da vidite kako ćete funkcionisati napolju. Ako ne daj bože nešto bude s vama, ja tebi pare vraćam i to je to - nastavila je Kulićeva sa pregovorima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.