MARIJA UBEDILA ZOLU DA MILJANA TREBA DA ABORTIRA?! Ovim rečima mu je NAPUNILA GLAVU, on se POGUBIO! (VIDEO)
Marija priča Zoli da Miljana ne treba da rodi njegovo dete, Foto: Pritnscreen

ne odustaje

MARIJA UBEDILA ZOLU DA MILJANA TREBA DA ABORTIRA?! Ovim rečima mu je NAPUNILA GLAVU, on se POGUBIO! (VIDEO)

Marija je govorila kako će rađanje drugog deteta stvoriti mnoge probleme zbog kojih će da ispašta i mali Željko

Objavljeno:

Marija Kulić ne odustaje od toga da ubedi Miljanu i Zolu da je najbolja odluka da ide na kiretažu, jer nije ni vreme ni mesto da se dete rodi sada, kako zbog finansija, tako i zbog zdravstvenog stanja.

Zola sa druge strane želi da čuje šta njegova majka Bosa ima da kaže, a Marija je govorila kako će rađanje drugog deteta stvoriti mnoge probleme zbog kojih će da ispašta i mali Željko.

- Zola, veliki problem ćeš da imaš ako rodiš sada dete. Nemaš snage za ovo. Ne igraj se. Svake godine može da zatrudni. Ti imaš 25 godina, svake godine možeš da praviš decu. Ona može da rodi kad hoćeš. Desilo se kad nije trebalo, kao kod mene što se desilo. Samo to rešite i to je to. Nisi zreo muškarac - govorila je Marija.

- Ti meni hoćeš da kažeš da ona bez tebe ili nekog drugog ne može da funkcioniše sa dva deteta. Hoću da čujem moju mamu, da čujem šta i ona ima da kaže. Zar je trebalo da kažem da abortita i to je to, kako da ne - rekao je Zola, a onda se nadovezala Miljana.

- Mnogo sam tužna već nekoliko dana, izgubila sam volju. Vidite kako je Mirko prošao - govorila je ona na ivici da zaplače.

Da li je uspela da ih ubedi ovaj put, sami procenite.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.