ISPLIVALI ŠOK DETALJI IZ POLICIJSKOG ZAPISNIKA: Kija 2 puta pokušala da se UBIJE! Sloba otkrio da je TEŠKO DISALA!
Slobodan Radanović, Foto: Printscreen

Radanović vidno potrešen!

ISPLIVALI ŠOK DETALJI IZ POLICIJSKOG ZAPISNIKA: Kija 2 puta pokušala da se UBIJE! Sloba otkrio da je TEŠKO DISALA!

Isplivalo nakon što je bivši bračni par negirao celu priču.

Objavljeno:

Otkriveni su detalji zapisnika iz policije nakon incidenta koji se dogodio u sredu u pola tri ujutru, kada je rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar u alkoholisanom stanju došla u stan bivšeg supruga Slobe Radanovića, gde je pokušala da se ubije nožem! Sloba je tada pozvao policiju, koja je Kristinu odvela u bolnicu "Laza Lazarević" - piše "Srpski Telegraf".

foto: Printscreen

Radanović je inspektoru predočio ceo tok događaja i ispričao je da mu je Kija posle ponoći poslala poruku da dolazi, ali da je on mislio da blefira budući da mesec dana nisu razgovarali.

- Kristina je u pola tri stigla kod mene sa čašom vina u ruci. Video sam da je pijana, ali sam je pustio da uđe. Seli smo i kratko razgovarali, a onda me je pitala da li je volim, kada sam joj rekao da je ne volim na način koji očekuje, ustala je i zgrabila nož sa stola, koji, na sreću, nije bio oštar. Uspeo sam da je savladam, a ona je neprestano galamila, govoreći da ne može više ovako. Opet je pokušavala da dođe do noža - rekao je vidno potresen Sloba policijskom službeniku i nastavio da opisuje kako je iz nemoći pozvao policiju.

foto: Aleksandar Stojanović

- Kad mi se učinilo da se Kristina malo primirila, ostavio sam je da legne u sobu, a ja sam prešao u drugu, odakle sam je gledao kroz odškrinuta vrata. Kad ih je zatvorila, ušao sam i molio je da se urazumi, a ona je bila neumoljiva. Pretila je da će sebi da naudi, a ja sam je plašio policijom. Kad sam video da teško diše, uzeo sam flašu sa vodom i nagnuo da uzme koji gutljaj, ali je ona ludački krenula da steže flašu i voda se prolila po parketu. Onda je krenula ka kuhinji preteći da hoće da nađe nož. Krenuo sam za njom i zadržao je, ali smo se oboje okliznuli i pali. Tada sam odlučio da pozovem policiju iz straha da će ona sebi nauditi - u dahu je ispričao Sloba u policiji, dok je Kristina manje detaljisala u izjavi i negirala da je ijednog trenutka digla ruku na sebe.

foto: Printscreen/Youtube

- Nije istina da sam pokušala da se ubijem i nisam uzimala nož u ruke. Ni moj bivši suprug nije uzimao nož. Nisam mu izgovarala nikakve pretnje, samo smo se svađali i onda smo zajedno pali na pod. On je pozvao policiju dok sam ja ležala na podu - rekla je ona.

Zanimljivo je da je Kija ispričala policiji kako su ona i Sloba imali skladan brak bez intervencija policije. U njenoj interpretaciji događaja Sloba se iznervirao što ona nije htela da spava s njim.

- Sloba je posle normalne komunikacije rekao da mu se spava i da legnem s njim, ali ja sam rekla da neću da spavam u krevetu gde je spavalo trista njih i njega je to naljutilo - rekla je Kristina inspektoru u novobeogradskoj stanici.

foto: Printscreen/Youtube

Kristina divljala u "Lazi Lazarević"!

Medicinsko osoblje iz bolnice "Laza Lazarević" nezvanično nam je ispričalo da je Kockareva bila mrtva pijana i da je pravila haos!

- Drala se da je pustimo napolje, da je slučajno ne zadržimo. Onda je pozvala nekoliko ljudi koji su urgirali za nju da izađe iz bolnice kako ne bi ostala tu dok se ne otrezni, a možda i na daljim ispitivanjima, da ne pukne još veća bruka! Policija je odvezla do stana - kaže jedan od lekara koji je želeo da ostane anoniman.

foto: Printscreen

Bivši supružnici su se u sredu ujutru dogovorili da negiraju sve za medije iako je Sloba u prvoj telefonskoj izjavi za "Telegraf" priznao da je došlo do incidenta.

- Posvađali smo se, ali ništa specijalno. Bila je policija, ne mogu sad da pričam... Ja nikoga nisam napao. Emotivna kriza je bila u pitanju - rekao je Radanović, a ubrzo potom je mamuran izašao pred novinarske ekipe ispred svog stana i, pošto je zabranio da ga snimaju, promenio priču i negirao incident, kao i Kija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.