SVE ĆU DA POBIJEM! SVE! SLOBU RADANOVIĆA PRVOG! Kija Kockar već PRETILA NOŽEM! Pokazivala kako će da KOLJE! (VIDEO)
Kija Kockar simulira klanje, Foto: Printscreen

ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK

SVE ĆU DA POBIJEM! SVE! SLOBU RADANOVIĆA PRVOG! Kija Kockar već PRETILA NOŽEM! Pokazivala kako će da KOLJE! (VIDEO)

I ranije je imala ispade sa nožem, a jutros je napala Slobu u njegovom stanu

Objavljeno:

Kristina Kockar koja je jutros u ranu zoru upala kod Slobe Radanovića pijana i nasrnula na njega nožem, već je pred celom nacijom pokazala kako barata ovim hladnim oružjem!

Naime, isplivao je snimak iz prve sezone "Zadruge" u kom se vidi kako ona iza leđa Gordane Džehverović, koja drži govor za stolom, vrti veliki oštri kuhinjski nož i šapatom dobacuje nekom od zadrugara:

Sve ću da pobijem! Sve! Slobu Radanovića prvog!" jasno se čita sa Kristininih usana na snimku, kao što se vide i njeni pokreti nožem dok demonstrira kako će da kolje.

foto: Printscreen

Iako slatku i krhku Kiju tada niko nije shvatio ozbiljno, očito da ona ipak ima neke skrivene sklonosti, pa nož ne ispušta iz ruku kako pred kamerama, tako i u stvarnom svetu.

Korisnici društvenih mreža i dalje veruju da je Kockareva samo sarkastična, bez obzira na to što ju je Sloba zbog njenog ponašanja jutros prijavio policiji, o čemu bruji nacija.

Što se tiče Slobe zaslužio je da ga "tuče"svaki dan kakvu joj je bedu navukao na leđa i budaletine odvratne??... Kija, ma ona je, bre, kraljica", samo je jedan od komentara uz video na kome Kockareva preti da će pobiti sve u "Zadruzi"!

Kristina se u rijalitiju očito samo grubo šalila, mada, kako naš narod kaže, u svakoj šali ima istine.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.