MILJANA KULIĆ KOD AMIDŽIJA SAOPŠTILA KONAČNU ODLUKU O PREKIDANJU TRUDNOĆE: Nije izdržala pa PLAKALA usred emisije!
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

DEFINITIVNO

MILJANA KULIĆ KOD AMIDŽIJA SAOPŠTILA KONAČNU ODLUKU O PREKIDANJU TRUDNOĆE: Nije izdržala pa PLAKALA usred emisije!

Zola joj je napomenuo da je voli najviše na svetu

Objavljeno:

Miljana Kulić definitivno je rešila da sada nije vreme za drugu bebu, te se nada da će dobro podneti abortus, a zatim se u potpunosti posvetiti malom Željku, za čim najviše čezne. Kako je istakla, niko ne zna kako se ona oseća kada se zaigra sa bebicom, a onda dođe vreme da "zaigra rijaliti".

- Odlučile smo da Miljana sutra ode na kiretažu - rekla je Marija Kulić ozbiljna lica.

- Sada drugi put da se dete trese, nisu uslovi, nije vreme, nije se Zola pokazao... Daj da vidimo, neka pokažu dela, vreme neka pokaže... dete je dva rijalitija ovde a dadiljom - govorila je ona, a onda se i Miljana nadovezala.

foto: Printscreen

- Pričale smo o tome danas i ovih dana. Mene apsolutno sve brine kad budemo izašli napolje, Zola i ja. Stambeno nismo obezbeđeni, treba tek da kupujemo stan, tražimo, ne znamo ni državu ni grad gde ćemo živeti... - nabrajala je tužna Miljana razloge, vidno potresena zbog zahvata na koji se odlučila.

Kako je istakla, ovo je prvi put da ide na kiretažu i nada se da će sve proći kako treba. Zola se, kaže, ne oseća dobro povodom novonastale situacije. Napomenuo joj je još jednom da je voli najviše na svetu i da treba to konačno da shvati, ali da mu je zbog ove odluke teško kao što je i njoj.

- Nije ni vreme ni mesto ni okolnost da se dete rodi - zaključila je Kulićeva, koja se u "Amidžiju" tada rasplakala naočigled svih.

Bonus video

GAGI ĐOGANI PONOVO POSTAJE OTAC?! Denser se poverio Janjušu, pa progovorio o PRINOVI! A evo i KADA će se to desiti!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.