UDARNO: Javila se Vida Kokić LIČNO nakon što je oralno zadovoljila Erinog unuka, i TRAŽILA JOŠ NOVCA!
Foto: Facebook

Šok za sve!

UDARNO: Javila se Vida Kokić LIČNO nakon što je oralno zadovoljila Erinog unuka, i TRAŽILA JOŠ NOVCA!

Hepi joj nije dovoljno dao, želi još!

Objavljeno: 15:34h

Da je pet minuta slave dovoljno da neko umisli da je zvezda, živi je svedok prostitutka Vida Kokić, koja je pre nekoliko večeri gostovala na TV „Hepi“.

Nakon što je uživo u programu oralno zadovoljila Uroša Anđelića, unuka Ere Ojdanića, Vida je sada shvatila da svoju nazovipopularnost može i te kako da unovči. Naime, Kokićevoj nije bilo dovoljno što je na degutantni način govorila u emisiji koja je emitovana uživo, a u nekom trenutku i stavila polni organ Erinog unuka u usta, već ona sada na konto svoje mini-slave želi - novac!

foto: Printscreen

Kada su je pitali, Vida Kokić (48) je prokomentarisala činjenicu da je oralno zadovoljila Uroša Anđelića na nekoliko sekundi:

- Šta vas briga zbog čega sam ja to uradila? To je moja stvar! Mene popularnost ne interesuje, samo me novac interesuje! Ja sve radim zbog para, tako da, ako vas zanima da pričate sa mnom, morate da mi platite - rekla je Vida za "Alo".

foto: Printscreen

- Platite mi 300 evra i dobićete intervju! A što se tiče mojih seksualnih usluga, moja je stvar koliko ih naplaćujem - dodala je ona.

S druge strane, Vida se nije libila da na TV „Hepi“ priča o svom životu, seksualnim afinitetima, te da stavi u usta polni organ mlađanog Erinog unuka. A nekoliko dana pre ulaska u rijaliti, govorila je za domaće medije i otkrila da je spavala sa preko 50.000 muškaraca.

- Koliko sam samo nevinosti skinula mladim momcima. Neću da lažem, ovaj posao je često i meni bio užitak. Zato nisam uvek uzimala samo novac - nekada mi kupe parfem, lep slatkiš, pa čak i karton kobasica. U Srbiji sam imala nekoliko mušterija dnevno, zaradim 60 maraka i super mi je. Međutim, mnogo sam i trošila, a nisam bila svesna toga da godine prolaze. Proćerdala sam sav novac i sada ovako matora moram da radim i radiću ovo do smrti jer nemam stalno za hleb - ispričala je nedavno.

foto: Printscreen

Era: Bolje da ih je*e, nego da se tuče!

Folker Era Ojdanić izjavio je po ulasku svog unuka Uroša u rijaliti program „Parovi” da će podržati sve što on bude uradio, samo ne nasilje nad ženama.

- Moj unuk je moja škola, tako da ćete viditi kako pravi zavodnik barata sa ženama! Uroš će uvek za sve da ima moju podršku, a normalno je da ću da ga hrabrim da počne da osvaja žene! Bolje to nego da se bije i svađa po rijalitiju. Mene već svi poznajete, ja sam stari vuk i možda se i za mene nađe neka teta s kojom ću da se provodim u „Parovima“. Ostaje nam da vidimo - rekao je folker u intervjuu pre nego što je njegov unuk ušao u „Parove“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.