UPLELI I STARIJEG KARIĆA: Isplivali detalji RASKIDA Stefana i Jelene! Pešićkina podrška TVRDI DA JE NIJE PREBOLEO!
Foto: Printscreen

Izvini, Ivo!

UPLELI I STARIJEG KARIĆA: Isplivali detalji RASKIDA Stefana i Jelene! Pešićkina podrška TVRDI DA JE NIJE PREBOLEO!

Zadrugarka Jelena Pešić po ulasku u "Zadrugu 3" priznala je da je bila u romansi sa beogradskim zavodnikom Stefanom Karićem.

Objavljeno:

Jelenina bliska prijateljica, Dijana Jović pristala je da odgonetne mnoge spekulacije o kojima se priča u Beloj kući.

- Njihova veza je počela u februaru ili martu, trajala je nekih dva meseca, više su se oni upoznavali, ali bilo je lepo, postojale su emocije. Svako je imao svoj razlog zbog čega su se razišli. Stefanov je to što Jelena njemu nije pružala mnogo pažnje, dok je ona bila u fazonu da je on nezreo - otkriva Jelenina podrška.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je Jelenina fotografija na Instagram profilu Stefanovog oca, Osmana Karića, koji nije imao lepo mišljenje o zadrugarki, nakon što se poverila Marku Janjuševiću Janjušu o vezi sa Karićem.

- Propratila sam šta je Osman napisao. Generalno, mislim da nema loše mišljenje o njoj, on je prvi podržavao kada je ulazila u "Zadrugu". Znam da se njih dvojica ne slažu po stavovima, kada je izbor devojaka u pitanju, tako da me ne čudi ako je promenio mišljenje. Da je lepo, nije lepo, nije ni prijatno, ali mislim da je to trenutna emocija, možda je bio iznerviran. Jelena je dosta hladna i mislim da je to razlog, jer ne pokazuje emocije prema Stefanu - tvrdi Dijana, pa smo je upitali koja je razlika između Ive i Jelena, te Jovićeva otvoreno govori:

- Meni je to stavljanje u koš nečega što ne ide jedno sa drugim. Ne bih rekla ništa ružno o Ivi, ali one su potpuno suprotne osobe. Ne mislim da ih treba porediti, Iva je samo neko ko je spremniji da otvoreno pokaže svoje emocije, da li je igra ili istina, apsolutno je nebitno, ona je samo drugačiji lik od nje, Jelena je ipak iskrenija. I mislim da gospodinu Osmanu treba ostaviti ono što se njemu više sviđa.

Dijana ističe da smatra da se Stefan ne igra ni sa Jelenom, ali ni sa Ivom, već govori da zadrugar možda nije samo siguran u Pešićkine emocije.

- Možda taj nedostatak posvećenosti, taman dođe do Jelene da se ona otvori, on se povuče, ili nešto uradi sa Ivom, i onda se Jelena povuče. Definitivno da je malo posvećeniji bilo bi drugačije - govori Dijana.

Kako se povela priča oko Grgurićeve i Stefana i to da ona nije njegov tip, Dijana ističe da zadrugar voli ženstvene devojke, koje drže do sebe i lepo vaspitane, što do sada nije videla kod Ive, te govori da Karić van rijalitija ne bi bio sa zadrugarkom u ljubavnoj vezi.

- Mislim da se Stefan ne drži Ive, već ona njega, koji su razlozi, u to zaista ne bih ulazila. Ali mislim da Stefan nije lud za njom - govori Jovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.