SE*S SKANDAL POTRESA REGION: Iva Grgurić ORGIJALA s političarem! Zaradila 3.000 EVRA na jahti! (FOTO)
Iva Grgurić, Foto: Printscreen

AUUU!

SE*S SKANDAL POTRESA REGION: Iva Grgurić ORGIJALA s političarem! Zaradila 3.000 EVRA na jahti! (FOTO)

Grgurićeva se pred Žoltom najbolje pokazala

Objavljeno:

Se*s-skandal koji trese Mađarsku i dalje je glavna tema i u našoj zemlji, a u orgijama sa Žoltom Borkaijem (54), prvim čovekom Đera, pored tri starlete iz Hrvatske S. O, P. Š. i L. L, učestvovala je, verovali ili ne, učesnica "Zadruge" Iva Grgurić, ekskluzivno saznaje Kurir.

To je za Kurir potvrdila I. M, jedna od devojaka koja je bila među animir-damama na jahti:

- Bilo je nas šest devojaka. Taj posao je ugovorila jedna od nas i svima nama poslala poruku u koje vreme da dođemo. To je bilo prošle godine u junu. Većina devojaka je već uživala u Dubrovniku, a Iva i ja smo kolima došle iz Zagreba. Iva je vozila. Odmah smo otišle na brod, a dan posle su nam ti bogataši uzeli hotel. Verujte da nismo ni znale da su u pitanju političari. Glavna devojka nam je rekla da su u pitanju neki poslovni ljudi iz Mađarske. Bio je seks, a dan nakon toga ja sam se autobusom vratila za Zagreb, a Iva je ostala još dva dana.

foto: Printscreen/ Kurir

Ona kaže da se Grgurićeva pred Žoltom najbolje pokazala, iako je devojka koja na snimku oralno zadovoljava gradonačelnika najdominantnija na takvim druženjima.

- Iva je trebao novac jer je želela da ide u Beč s tadašnjim dečkom. Zbog toga je i ostala dva dana duže na jahti. Toliko je bila dominantna da je zasenila i devojku koja je alfa i omega u tim druženjima, što se vidi na snimku. Iva je dobila 3.000 evra jer je imala analni se*s s gradonačelnikom. Još jedan moćnik je bio tu i njega je oralno zadovoljila - seća se ova starleta, koja je bila zadovoljna tretmanom.

- Baš nam je bilo dobro. Po ceo dan smo pile žestinu, smejale se i igrale. Nijedna od nas nije prostitutka. Jedna devojka živi s roditeljima. Tada nije imala auto, jedva je skupila za silikone, a ova druga je radila u poslastičanici u Dubrovniku. To je bila jedinstvena prilika. Došli Mađari, platili 1.000 evra dan druženja, a počastili su malo i više. Zato smo i otišle, ne radimo to profesionalno - zaključila je ova devojka.

foto: Sonja Spasić

Se*s-afera mu ne može ništa OSTAO NA VLASTI POSLE IZBORA

Žolt Borkai jači je nego ikad. Prvom čoveku Đera, po svemu sudeći, seks-afera ne utiče na posao, jer je ponovo pobedio na izborima u svom mestu. Predsednik mađarske vlade Viktor Orban i dalje se ne oglašava ovim povodom. Ipak, Žolt se po izbijanju skandala javno izvinio porodici i krivicu prebacio na opoziciju.

- Uveren sam da su laži objavljene o meni deo kampanje opozicije, čiji je cilj da se pažnja javnosti preusmeri s njihove nesposobnosti - rekao je Žolt.

Bonus video

IVA GRGURIĆ KRADE PO KUĆI I MISLI DA JE NIKO NE VIDI: Evo šta je sve nekadašnja SPONZORUŠA bez pitanja UZELA od cimera!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.