LETELO PERJE U ZADRUZI: Dalila NAPALA Ivu! Umalo je PREBILA zbog 300 dinara?! (VIDEO)
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen

pukla tikva

LETELO PERJE U ZADRUZI: Dalila NAPALA Ivu! Umalo je PREBILA zbog 300 dinara?! (VIDEO)

Rapalo se prijateljstvo zbog sitnih para

Objavljeno: 19:54h

U Beloj kući nastala je ogromna tenzija i verbalna svađa zbog podele budžeta, a napad je pretpela Dragana Stojančević koja je ovonedeljni vođa.

Bane Čolak joj je među prvima uputio niz pogrdnih reči, a zatim i Jovana Tomić Matora, posle čega su ustale i Tara Simov, Lepi Mića i Milica Dugalić. One su obrazložile zbog čega smatraju da ovako nešto nisu zaslužile.

foto: Printscreen

- Sram te bilo, predstavljaš Natašu najboljom drugaricom, a sve što se o njoj loše čulo, čulo se zahvaljujući tebi, a što se mene tiče, ja kad god imam podeliću sa svima sve - rekla je Tara.

- Ja sam iznenađena da si ti sa takvim stavom i intonacijom došla do mene i rekla da mi da zaslužujem 2000. To pokazuje tvoju nemoć i strah, pored kojih ćeš sedeti sedam dana i čekati podršku - rekla je Milica.

Međutim, Dalila Dragojević doživela je pravo razočaranje, kada joj je prijateljica Iva Grgurić, mahnula rukom za stolom, kako bi joj stavila do znanja da joj duguje 300 dinara. Ona je vidno zgrožena ispričala, kako se zbog toga osećala, a svi su ostali bez teksta.

- Šta je ovo, je l' sam ja ker? Samo hoću da se zahvalim Ivi, koja mi maše rukama da joj vratim 300 dinara, pokazala je kakav je prijatelj! A koliko sam je branila! - rekla je Dalila, vidno razočarana izdajom, ali i pod adrenalinom toliko da je na granici koja vodi i ka udarcu!?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.