MILJANA JE IMALA 4 MOMKA ILI 144? Ovo su svi frajeri sa kojima je Kulićeva imala INTIMNE ODNOSE
Miljana Kulić i njeni momci, Foto: Pritnscreen

ne gubi vreme!

MILJANA JE IMALA 4 MOMKA ILI 144? Ovo su svi frajeri sa kojima je Kulićeva imala INTIMNE ODNOSE

Miljana ni sama ne zna s kim je sve bila!

Objavljeno: 09:53h

Miljana Kulić je jednom prilikom izjvila da je bila sa četvoricom muškaraca, što ne ide u prilog činjenici da je dobila otkaz kada je radila u jednoj kafini u Nišu, gde je radila pre uešća u rijaliti, upravo zbog odnosa koje je imala sa mušterijama. Kako je otkrio izvor za Espreso.co.rs. Kulićka je konstanto menjala partnere, što joj gazde nisu tolerisale.

Miljana privukla je veliku pažnju svojim učešćem u rijaliti "Parovi", gde je započela vezu sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim je pred kamerama imala se*s, a potom i zatrudnela.

foto: Pritnscren

Međutim, Marinković nije želeo ni da čuje za Miljanu i dete, te se njihov odnos okončao, i sada su najveći neprijatelj.

U međuvremnu, nišlijka nije gubila vreme, već nalazi utehu u drugim muškarcima.

U istom rijalitiju bila i sa Mladenom Vuletićem, sa kojim se strasno ljubila tokom žurke, a mnogi kažu da je bilo i nešto više među njima.

foto: Printscreen

Ona je nakon izlaska iz "Parova" objavila na svom Fejsbuku sliku sa novim dečkom kako poziraju na bazenu. Kulićka je uz ovu fotografiju napisala "Moja ljubav", i tako pokazala da je veoma brzo zaboravila Marinkovića.

foto: Facebook

Još jedna velika "ljubav" Miljane Kulić je izvesni Slađan, kojeg je Kulićka predstavila na finalu "Parova".

- Imam novog dečka, zove se Slađan. Ima 32 godine i sa njim sam mesec i po dana. Možda svi misle da nisam devojka za ozbiljnu vezu, međutim, on me je mnogo zavoleo i ja njega i sada smo zajedno... Deset godina je stariji od mene. Uvek sam volela ozbiljne muškarce, a ne klince, jer mi treba neko stariji ko će voditi računa o meni. Odličan nam je seks. Ja sam sramežljiva u seksu, on dominira- govorila je Miljana tada, međutim, ubrzo je usledio raskid.

foto: Pritnscreen

Kulićka ni u "Zadruzi 2" nije gubila vreme, pa se prepustila Lazaru Čoliću Zoli, sa kojim je svakodnevno imala vrele akcije.

foto: Pritnscreen

Oni su ubrzo nakon izlaska u rijalitija raskinuli, a Miljana se pohvalila novim dečkom, sa kojim se smuvala posle samo 5 dana poznanstva.

- Našla sam momka. Zove se Mihajlo i lepo mi je sa njim. On u avgustu puni 38 godina, sposoban je, radan, vredan i dobar čovek. . Družili smo se četiri dana, a petog smo se smuvali. - ispričala je Miksi.

foto: Privatna arhiva

Zadrugarka je posle ljubavnog brodoloma koji je doživela u "Zadruzi 2", priznala je da je usamljena, sve dok nije uplovila u strastvenu vezu sa Đorđem.

foto: Pritnscreen

Ni ova romansa nije potrajala, a Miksi je posle samo nekoliko dana završila u krevetu sa drugim muškarcem, čiji identitet nije otkrivala. Naime, ona je na Instagram storiju objavila fotografiju koja je očigledno nastala nakon vrele akcije.

foto: Printscreen

Miljana tu nije stala, Miljana je uhvaćena kako se u gluvo doba noći grli i ljubi sa Markom Radisavljevićem, fudbalerom iz Brusa koji ima 25 godina, kojem je Miljana bila samo "usputna stanica"

1 / 2 Foto: Pritnscreen
foto: Pritnscreen

Pevač Bojan Tomović takođe je tvrdio da je bio sa Miljanom u vezi, što dokazuju i poruke koje mu je slala.

foto: Printscreen
foto: Printscreen/ Instagram/ bojan.tomovic

Pevač je više puta prespavao kod zadrugarke, čak je i mislio da je otac njenog deteta, kada je Miljana saznala da je u drugom stanju.

Iako Miljana tvrdi da je otac njenog deteta Zola, nema sumnje da ima više kandidata, budući da se javio Mile Mirković iz Krčedina koji je otkrio da je imao odnose sa njom i da je dete upravo njegove.

foto: Facebook

Miljana je sada obnovila vezu sa Zolom, tako da opet njene vrele akcije do jutra, ne izostaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.