ONA JE NAJVEĆA BATINAŠICA ESTRADE! Tukla je i Miljanu Kulić, udarila je U GLAVU, pogledajte SVE NJENE BRUTALNE TUČE
Foto: Instagram/jelena_krunic

ONA JE PAKAO

ONA JE NAJVEĆA BATINAŠICA ESTRADE! Tukla je i Miljanu Kulić, udarila je U GLAVU, pogledajte SVE NJENE BRUTALNE TUČE

Jelena Krunić naprvila je prestup i u "Zadruzi 3", što je posle brojnih nasrtaja i tuča koje je sama inicirala, možda i poslednje njeno učešće u rijalitiju? To još ne znamo, ali svakako da je i više nego očigledno zbog čega je bivša balerina prozvana "najvećom batinašicom"!

Objavljeno:

Jelena je napala Taru Simov u poslednjoj sezoni "Zadruge" nakon čega je po ko zna koji put diskvalifikovana iz zabavnog programa ove vrste.

Izgleda da Krunićevu prethodna iskustva i kazne u vrednosti od 50.000 dinara nisu ničemu naučile!

Da se podsetimo kako je Jelena Krunić i ranije bez milosti tukla svoje kolege po rijalitiju.

U "Zadruzi 2" Krunićeva je nedavno, tačnije 25. marta napala Maju Marinković, gde joj je prilikom udarca umalo izbila zube, a Maja je grcajući i u suzama kasnije pokazala modricu koju ima na licu. Tada su Ljuba Pantović i Marko Miljković, koji su razdvajali, priznali da je Jelena i njih ujela, očigledno nerazumna i pod adrenalinom.

U istoj sezoni Jelena je prilikom zasedanja za crnim stolom udarila i tada, jedva punoletnu, Minu Vrbaški, koja joj se verbalno suprostavila što je Krunićevu dodatno naljutilo.

Poznato je da njih dve nisu bile u lošim odnosima sve dok nisu završile u krevetu sa Đeksonom!

U "Zadruzi 1" Jelena je udarila pevačicu Nadeždu Biljić, zbog čega je bila osuđena od strane naroda. Nadežda je bila više nego uplašena, pa se nakon Jeleninog udarca najpre tresla kao prut, a kasnije niko nije mogao da je uteši.

Ovo je ujedno i jedan od Krunićkinih jačih udaraca, takođe u predelu lica.

Iako su Miljana Kulić i Jelena drugarice, Krunićka se nije iskontrolisala, pa je jednom prilikom u "Parovima" i nju "potkačila" posred glave. Miljana se okrenula u momentu ka Jeleni, koja je okrenula sve na šalu, a kako je to izgledalo pogledajte na ovom davno zaboravljenom snimku:

Da se prisetimo, osim tuča u rijalitiju, Jelena je nekadašnju prijateljicu Anđelu Vešticu i to zbog pevača Vlade Matovića, nekadašnjeg člana grupe "Elitni Odredi", sa kojim je Krunićeva bila godinama u vezi.

- Tačno je da sam prebila Vešticu. Opet bih je izudarala, ali nikako da je sretnem. Volela bih da je vidim na Farmi. Nije Vlada jedini razlog zbog kojeg sam je tukla. On je bio samo kap koja je prelila čašu. Anđela me je baš razočarala, a bile smo najbolje drugarice. Živela je kod mene, stalno sam joj pomagala. Iako je bila upućena u moju vezu s Vladom, s njim se viđala meni iza leđa. Čim smo nas dvoje raskinuli, ona je brže-bolje otišla kod njega i našla mu se kao „uteha“. Kad sam to saznala, htela sam da je pozovem kod sebe u stan, ali sam odustala, pa sam čekala da mi neko javi da je ona u gradu, i to se i desilo - izjavila je Jelena pre tri godine, kada se ovaj sukob dogodio.

Osim tuča, Jelena je inicijator i učesnik u velikom broju sukoba, a mnogo puta se desilo da je obezbeđenje drži kako ne bi nekome naudila s obzirom da znamo koliko daleko ume da ode u "batinjanju".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.