TAČNO 555 PROPUŠTENIH POZIVA: Miljana PROGANJALA Tomovića! Pevač OBJAVIO PREPISKU sa svim DOKAZIMA Zola je PREVAREN
Bojan Tomović, Miljana Kulić, Foto: Facebook, Damir Dervišagić

NEKE STVARI SE NE MENJAJU

TAČNO 555 PROPUŠTENIH POZIVA: Miljana PROGANJALA Tomovića! Pevač OBJAVIO PREPISKU sa svim DOKAZIMA Zola je PREVAREN

Bojan je pre svih ovih poruka na svom Instagramu javno priznao da je on otac Miljaninog deteta i javno pozvao produkciju da Miljanu odvedu na abortus pre nego što bude kasno

Objavljeno:

Crnogorski pevač Bojan Tomović posle priznanja da je upravo on otac deteta Miljane Kulić, nastavlja da šokira javnost i to objavljivanjem poruka koje je razmenjivao sa njom.

foto: Printscreen

Naime, Bojan je objavio nekoliko skrinšotova njihove prepiske tvrdeći da ga je Miljana, nakon što ju je "otkačio", uhodila i uznemiravala sa njenog, pa čak i sa tuđih brojeva.

On je objavio i šokantnu prepisku na kojoj se vidi kako ga Miljana zove da dođe kod nje, ali i šta bi radili da su zajedno.

foto: Sonja Spasić

- Šta bismo sada radili da si pored mene? - pitala je Miljana njega, a na njeno pitanje, očigledno seksualne prirode, on je odgovorio:

- Grubo ili nežno?

Potom su konstatovali da u seksu vole iste stvari.

1 / 5 Foto: Printscreen/ Instagram/ bojan.tomovic

Bojan je pre svih ovih poruka na svom Instagramu javno priznao da je on otac Miljaninog deteta i javno pozvao produkciju da Miljanu odvedu na abortus pre nego što bude kasno i da se kasno odriče roditeljstva zbog psihičke bolesti Miljane Kulić i njegovog problema sa bipolarnim poremećajem.

Podsetimo, Lazar Čolić Zola ispunio je svoje obećanje i, u sredu 9. oktobra, potpisao je ugovor o poklonu koji je napravila produkcija, a koji je dokaz da se odriče svog honorara iz Zadruge 3 i daje ga Miljani Kulić, sa kojom čeka dete.

Ono što je šokiralo javnost jeste prvo činjenica da je Miljana kao "dokaz ljubavi" tražila od Zole da to učini, a potom i da joj daje sve pare rodila ona dete ili ne.

Bonus video

HOROR TUČA! KRUNIĆEVA DAVI TARU, PA JE UDARA GLAVOM O GLAVU: Simovoj nije prvi put da dobija BATINE, a pogledajte kako izgleda posle OBRAČUNA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.