A PRAVE SE FINI? Dalila i Dejan uhvaćeni u ŽESTOKOJ AKCIJI: Drži je za noge kao da mu je POSLEDNJE
Foto: Sonja Spasić

ZADRUGA 3

A PRAVE SE FINI? Dalila i Dejan uhvaćeni u ŽESTOKOJ AKCIJI: Drži je za noge kao da mu je POSLEDNJE

Bračni par Dejan i Dalila Dragojević ušli su u "Zadrugu 3" kao iskusni rijaliti igrači, koji su se proslavili takmičeći se u više sezona popularnog rijalitija "Parovi".

Objavljeno:

Njih dvoje su u zemunskoj vili i otpočeli svoju vezu, a Dalila je čak odnela i pobedu u petoj sezoni, dok je šestu završila na drugoj poziciji.

Dalila u okršajima sa drugim takmičarkama voli da se pohvali da tokom svih godina učešća u rijalitijima nikada nije procurio nijedan snimak njenog seksa sa Dejanom, a pred ulazak u "Zadrugu 3" njih dvoje su odlučno izjavili da seksa pred kamerama ni pod razno neće biti.

Ipak, drugi učesnici "Parova" su tokom godina više puta tvrdili da su imali prilike da primete da Dalila i Dejan uživaju u vreloj akciji, mada to oko kamere nije ulovilo.

foto: Printscreen

Jedna od njih je i Slađa Petrušić, koja je u živom programu objašnjavala u kakvoj pozi je u tuš kabini zatekla Dragojeviće, koji u to vreme još nisu bili venčani.

- Ja sinoć ulazim u tuš kabinu, u drugoj kabini Dalila i Dejan, u pozi, ubijaju se od nečeg. Znači, vidi se sve! Ja uđem u tuš kabinu, istuširam se, izlazim, a ono i dalje, vidi se sve. On joj ovako drži noge i upire k'o da mu je poslednje. Sramota! Sve se vidi! Ljudi tu prolaze, ima i starijih, tu mu je i brat. Velika sramota! Ja sam umirala od srama! - pričala je Slađa.

Dalila i Dejan tom prilikom nisu želeli da komentarišu ove navode, a da li je priča istinita ili je reč samo o psihološkoj rijaliti igri, nikada nećemo moći sa sigurnošću da znamo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.