MILICA KEMEZ ZARADILA ZA SILIKONE PROSTITUCIJOM?! Bivša zadrugarka je UNIŠTILA! Devojka je OZBILJAN KRETEN!
Milica Kemez, Foto: Sonja Spasić

NIJE JE ŠTEDELA

MILICA KEMEZ ZARADILA ZA SILIKONE PROSTITUCIJOM?! Bivša zadrugarka je UNIŠTILA! Devojka je OZBILJAN KRETEN!

Družila se s Filipovom bivšom devojkom kako bi mu se približila

Objavljeno:

Milica Kemez i dalje se ne miri sa tim da je Filip Đukić nakon s*ksa u Zadruzi šutnuo i smuvao se sa Ivanom Šopić. Kako "Star" saznaje, Milica krije da je Filipa upoznala pre rijalitija i da je čak pokušala da se druži sa njegovom bivšom devojkom, Marijom Anom Smiljanić, kako bi mu se pribrižila, ali i kako bi joj sredila ulazak u Imaginarijum!

foto: Damir Dervišagić

- Devojka je ozbiljan kreten! Pokušala je na početku da proda tu neku tužnu životnu priču i tako ispadne žrtva, ali se malo više zanela s obzirom da je brže-bolje pijanom Filipu legla u krevet i imala s*ks sa njim, a on se poneo prema njoj kao prema krpi. Ona je meni pisala, čak sam išla kod nje u Novi Sad u salon da mi odradi nadogradnju koja je bila očajna, plakalo mi se šta mi je napravila. Htela je da iz mene izvuče sve o Filipu, da napravi taktiku kako da dođe do njega, ni ja ne znam šta je ta osoba htela od mene. Pa, molila me da je nekako ubacim u rijaliti da reklamira salon, a ne čuh da ga je pomenula. Inače, sumnjam da je Filipa upoznala pre rijalitija. Meni je slala neke tekstove pesama, kao ona piše pesme, ma presmešno - rekla je Ana Marija koja kaže da Milici neće biti dobro ako i ona uđe u Zadrugu.

foto: Sonja Spasić

- Ne verujem da ću ući, ali ako bi se to desilo, raskrinkala bih je. Da pokaže pravo lice, koja žrtva, koji bakrači. Njoj dobro ne bi bilo kada bi me videla. Sa druge strane, ona nije Filipov tip devojke, dok Šopićeva jeste. Drago mi je što su zajedno, ona mi je interesantna devojka, ima svoj stav, lepo izgleda, o njoj nemam šta ružno da kažem - iskrena je pevačica, koja kaže da je čula da se Milica bavila prostitucijom.

Ja plesem,plesem,put me zove,nisam dete?‍♀️???

A post shared by Marija Ana Smiljanić (@marija_ana_official) on

- Ništa mene tu ne čudi, čula sam za to, ali dobro, jedno po jedno se saznaje. Ja moram da kažem da nikad lično niko nije došao i rekao da je nju platio za s*ks, ali se o tome priča! Pa čuj bila hostesa i tako zaradila za salon, silikone, molim vas! - završava Marija Ana.

Bonus video

NAJVEĆI ZAVODNIK DOŽIVEO PEH PRED SVIMA! RADE LAZIĆ U NEZGODNOJ POZI: Pokušao da GLUMI FRAJERA, a doživeo NEZGODU!

(Espreso.co.rs/ Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.