VODILA SI ME NA PSIHIJATRIJU! GODINAMA SE IŽIVLJAVAŠ NA MENI! Miljana Kulić ZALEDILA NACIJU sa PRIZNANJEM
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

VODILA SI ME NA PSIHIJATRIJU! GODINAMA SE IŽIVLJAVAŠ NA MENI! Miljana Kulić ZALEDILA NACIJU sa PRIZNANJEM

Brutalno se izvređale.

Objavljeno:

Pitanje u "Trenutku istine sa Zolom" na koje je odgovor bio "NE", glasilo je: "Da li si sada ušao u "Zadrugu" zbog ličnog interesa?", a odgovor je bio istinit.

Odmah nakon odgovora došlo je do velike svađe za crnim stolom između Marije i Miljane Kulić. Miljana je počela da urla na svoju majku, jer joj je zasmetalo što je Marija odmah želela da iznese svoj stav.

- Prvo ću ja! Pusti me, nije mi dobro! Nemoj da mi upadaš u svaku reč! Pusti me ženo, ostavi me! Evo, neka priča gospođa! Pusti me više ženo, da kažem jednu j*benu rečenicu! Ostavi me na miru! Godinama se iživljava! Možda da nije bila toliko stroga prema meni, možda ne bih birala pogrešne partnere! Ja sam morala godinama da polažem račune, imala sam strah od njih iako me nikada nisu tukli! Ti si me vodila na psihijatriju! Ja sam samo išla pevače da gledam! Ja sam ćutala! Darko, izbacite je napolje - urlala je Miljana.

- Da li si sada ušao zbog interesa? Noću se spremiš i ideš pratiš pevače! Imala si strahove da se vratiš iz Beograda! Ti si išla da gledaš pevače! Samo ti se išlo na Košutnjak! Ne bi išla sa pevačima na sud da si bila prijatelj sa njima! - rekla je Marija.

Bonus video

(Espresoi.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.