MARIJA KULIĆ OTKRILA SVOJU DIJAGNOZU: Miljanina mama godinama BOLUJE i pokušava da se IZLEČI!
Marija Kulić, Foto: Pritnscreen

nepoznati detalji

MARIJA KULIĆ OTKRILA SVOJU DIJAGNOZU: Miljanina mama godinama BOLUJE i pokušava da se IZLEČI!

Sve je saznala dok je Miljana još bila mala

Objavljeno:

Svi misle da je Miljanina majka potpuno stabilna i da joj je jedina briga ćerka, ali je priznala jedan svoj problem koji je prati od mladosti.

Marija Kulić priznala je da joj je psihijatar rekao da ima "nepoverenje u muškarce", kao i je to dijagnoza.

"Ja sam bila kod psihijatra kad je Miljana imala problem u osnovnoj školi. Bili smo ja i moj suprug na veštačenju, da se vidi u kakvoj porodici raste dete, šta je sa roditeljima. I meni je nalaz "nepoverenje u muškarce". Meni je to psihijatrijski nalaz. Ja nijednom muškarcu ne verujem, dok se sama ne uverim u ono što želim da znam", rekla je Marija.

foto: Preentscren/RTV Pink

O tome je progovorio i njen muž Siniša Kulić.

"Ona je dobila taj nalaz još kad je Miljana bila mala, bila je problematična u školi. A Marija generalno nema poverenje u muškarce, ona je bila takva i prema meni još dok smo se zabavljali. Na primer, ako ja njoj kažem da ću doći kući u 4, a dođem u 6, onda nastaje drama, gde sam bio i šta sam radio. Ili ako kažem da idem sa društvom tu i tu, ona dođe da proveri da li sam stvarno tamo. Ili, dok sam držao kafanu, sećam se da je bio drug koji je poveo drugarice. Ona je došla i izbacila ih odatle, ja joj kažem: "Pa, to su gosti", džaba, takva je", ispričao je Siniša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.