TRENUTAK ISTINE SA ZOLOM JE PREVARA?! SVE JE NAMEŠTENO?! On sve vreme priča ISTINU! Gledaoci napravili HAOS! (FOTO)
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Foto: Printscreen

NIKOM NIŠTA NIJE JASNO

TRENUTAK ISTINE SA ZOLOM JE PREVARA?! SVE JE NAMEŠTENO?! On sve vreme priča ISTINU! Gledaoci napravili HAOS! (FOTO)

Sudeći po detektoru laži, Zola je bio sa Miljanom iz koristi

Objavljeno:

U toku protekle noći, u rijalitiju "Zadruga" na programu je bila emisija "Trenutak istine sa Zolom", tokom koje se razgovaralo o njegovim odgovorima na poligrafu, vezanim za njenov odnos sa Miljanom Kulić i njenu trudnoću.

foto: Printscreen

Podsetimo, sudeći po detektoru laži, Zola je bio sa Miljanom iz koristi, i sada ne bi želeo da ima dete sa Miljanom. Usledile su i potresne scene, a među gledaocima "Zadruge" na društvenim mrežama pokrenula se vrlo živa rasprava o ovim dramatičnim dešavanjima.

Zanimljivo je da neki od njih čak veruju da je poligraf - prevara!

foto: Printscreen

- Sve je ovde jasno kao dan, poligraf je lažan, produkcija od Miljane hoće da napravi žrtvu preko Zolinih leđa, da bi ona pobedila, i da joj pokriju sramotu. Nije ni ona sigurna da je dete Zolino - glasi jedan od komentara.

- Moje mišljenje je da su mu namestili poligraf, jer što bi neko išao na poligraf, a da već zna da laže, valjda nije toliko glup da pristane, a još da laže ne bi li sam sebe ukopao. Dečko je pristao jer zna da govori istinu - napisala je druga korisnica.

foto: Printscreen

Mnogi su se svrstali na Zolinu stranu, i žalili su ga zbog neprijatnosti koje je u toku burne protekle večeri doživeo.

Neki su istakli da bi bilo pravedno da se i za Miljanu organizuje poligraf i da prvo pitanje bude da li je dete Zolino ili nije.

foto: Printscreen

Ipak, bilo je i onih koji su osudili Zolu, govoreći da je on prevarant, što danima tvrdi i Miljanina majka, Marija Kulić.

foto: Printscreen

- Folirant napolje, uzimaće pare od nje i njenog deteta, fuj, manijak! - glasi jedan od ljutiti komentara na Fejsbuku.

foto: Printscreen

Očigledno, svi imaju svoju verziju istine, a gledaoci nesumnjivo sa nestrpljenjem očekuju i večerašnji nastavak emisije, u kojem će biti prikazani odgovori na preostala pitanja koja su Zoli postavljena, budući da svi nisu emitovani sinoć zbog haosa koji je nastao u Beloj kući.

Koje je vaše mišljenje o ovim dramatičnim zbivanjima, možete napisati u komentarima.

Bonus video

MILJANA PRIZNALA DA JE MARINKOVIĆEVA SESTRA ZOVE I PLAČE: Do sada nije videla Željka, a onda je njen izabranik ispričao svoju TUŽNU PRIČU

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.