BIĆU TATA IZ NEHATA! TOMOVIĆ PRIZNAO DA JE OTAC MILJANINOG DETETA: Istina KONAČNO isplivala, zahteva ODMAH ABORTUS!
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

PANIKA GA HVATA

BIĆU TATA IZ NEHATA! TOMOVIĆ PRIZNAO DA JE OTAC MILJANINOG DETETA: Istina KONAČNO isplivala, zahteva ODMAH ABORTUS!

Bojan vrlo često želi i da privuče pažnju, pa se našali na neke stvari

Objavljeno:

Usred sinoćne drame koja se odigrala u Zadruzi, tačnije poligrafskom ispitivanju Lazara Čolića Zole, za kog se smatra da je otac Miljaninog deteta, oglasio se pevač i usijao Instagram.

Naime, Bojan Tomović koji je u odličnim odnosima sa Kulićevom, i za kog se već spekulisalo da je imao nešto sa njom, uključio se uživo i svojim pratiocima otkrio detalje koji su izazvali pravu pometnju.

foto: Printscreen/ Instagram/ bojan.tomovic

"Biću tata, panika me hvata! Biću tata, tata iz nehata", napisao je Tomović, što je delovalo kao priznanje da je ipak vodio ljubav sa Miljanom i da je upravo on otac njenog deteta.

Naravno, Bojan vrlo često želi i da privuče pažnju, pa se našali na neke stvari, tako da se ovo ne može smatrati potpunom istinom.

foto: Printscreen

On se nakon toga oglasio i rekao da je kondom iz raja izašao, kao i to da podržava abortus koji Miljana želi da obavi narednih dana.

Podsetimo, Tomović je na spekulacije da je u vezi sa Miljanom tvrdio da nije bio u vezi sa Miljanom jer mu se sviđa njena majka Marija.

Bonus video

ZOLA PROGOVORIO O SVOM OCU, A JANJUŠ SE OD MUKE ODMAH UHVATIO ZA GLAVU! Upoznao ga je sa 12 godina, a posle OVOGA više mu se nikad nije javio!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.