OTIŠAO JE NA SASTANAK SA MUŠKARCEM, KADA GA JE OVAJ SKINUO I SHVATIO KRENUO JE HAOS: Kiki se jedva SPASIO OD BATINA
Foto: Printscreen

PAROVI

OTIŠAO JE NA SASTANAK SA MUŠKARCEM, KADA GA JE OVAJ SKINUO I SHVATIO KRENUO JE HAOS: Kiki se jedva SPASIO OD BATINA

Kristijan Kiki Nikolić je muškarac iz Šapca koji se široj javnosti predstavio u rijalitiju "Parovi". Ipak, Kiki se šminka i želi da bude žensko, pa je zbog toga imao neprijatnih situacija napolju.

Objavljeno:

Naime, izvor koji dobro poznaje učesnika plasirao je informaciju da je transvestit koji insistira da ga oslovljavaju kao ženu bio žrtva nasilja.

- Svi u Šapcu znaju za Kikija i da on nije prava žena. Niko mu ne zamera. Ima onih koji ga popreko gledaju, ali sve ređe se i to dešava. On je uvek bio transparentan i isticao je da je muškarac, ali da se oseća kao žena, te da nosi ženske krpice i šminka se jer mu se to dopada. Naravno, bilo je onih koji nisu bili upućeni u to da se iza duge, crne kose, našminkanog lica i napadne garderobe krije Kristijan - rekao je izvor.

foto: Printscreen

- Kiki se maksimalno doterao, kao nikada do tada. Palo je čak i feniranje i specijalna šminka za dejt. Iako je muškarac sa aplikacije samo želeo seks, za Kikija je to bio ljubavni sastanak. Došao je do njegovog stana i pozvonio, a on je već pripit čekao na vratima. "Opa, velika dama, baš onakva kakve ja volim da kr*šem. Sad ćeš da budeš moja seksi bucka", rekao je muškarac i odmah se bacio na akciju. Kiki je pokušavao da ga uspori, ali nije išlo. Prvo su se ljubili, a kada je napaljeni momak počeo da hvata Kikija za grudi, shvatio je da nešto ne valja. Onda ga je svukao i tada je video da ima posla sa muškarcem. Čovek je pobesneo i počeo da ga hvata za vrat, da ga šamara i udara pesnicama. Čupao ga je za kosu i šutirao u stomak. Vikao je: "Mamu ti.... bolesnu, ubiću te na licu mesta. P*derčino, mene si hteo da z*jebeš? Ima da ti presudim sada". Kiki je pokušao da pobegne, ali kada nije imao više izbora, udario je nasilnika i u vidu magle nestao iz njegovog stana. On otada ima ogroman strah da se viđa sa muškarcima, a razlog ulaska u "Parove" je i taj da cela Srbija vidi da je on transvestit - zaključio je izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.