ISPLIVAO SNIMAK MIRKA GAVRIĆA I ANABELE KAKO PLJUJU KIJU KOCKAR: Laže da je dobila ponudu od MILICE MITROVIĆ!
Foto: Printscreen

ŠOK

ISPLIVAO SNIMAK MIRKA GAVRIĆA I ANABELE KAKO PLJUJU KIJU KOCKAR: Laže da je dobila ponudu od MILICE MITROVIĆ!

Sve se oditgralo u finalu Zadruge 1!

Objavljeno:

Poznato je da je pevač Mirko Gavrić najbolji prijatelj Anabele Atijas, a takođe i Lune Đogani. On je trenutno u rijalitiju Zadruga, a motivi njegovog ulaska i dalje su pod velom tajne. Ono što je neobično u njegovom učešću, jeste sama činjenica da je ušao u rijalti, nakon priča da više nikada neće biti deo rijalitija i da to nije format za njega.

Naime, on je u prošloj sezoni izašao nakon svađe sa Miljanom Kulić. On je insistirao da izađe, vikao je na kapiji i pokušavao da je provali, a tom prilikom je rekao da će i peške ići kući u Beograd, ukoliko je to neophodno.

Godinu dana nakon toga on je ponovo ušao u isti rijaliti. Fanovi Kije Kockar smatraju da je to deo zavere koju je on skovao zajedno sa Luninom majkom, Anabelom Atijas kako bi degradirao Kiju u javnosti.

Kao dokaz toga izneli su i video, koji je nastao u toku Anabelinog i njegovog zajedničkog lajva na Instagramu u junu prošle godine.

Na snimku se vidi Anabela kako razgovara sa njim, a u donjem delu čete vidi se Kija Kockar kako sedi na krevetu u Zadruzi.

- Evo ljubavi da joj damo malo marketinga, molim te - rekao je Gavrić Anabeli.

- Ajde ubaci je u drugu sezonu, sto hiljada evra je odbila - rekla je Anabela ironično, misleći na ponudu za Zadrugu2 koja je sada i završena.

- Odbila žena sto hiljada evra, ja pitao Milicu, kaže i bolje ona bi vas uništila. A lično Milica joj odgovorila kaže ona - rekao je Gavrić ironično, aludirajući na to da je Kija slagala da joj je bilo šta ponuđeno, pogotovo da je ponuda došla lično od Milice Mitrović.

Kija je za ulazak u treću sezonu Zadruge navodno odbila pola miliona evra, tražeći čak milion da uđe. Da li je ovo samo jedan od načina Kockareve da podigne cenu svojih usluga pevačice i rijaliti igrača? Ostavljamo vama da zaključite.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.