TIJANA AJFON JE POTPUNO DRUGAČIJA OD ONOGA ŠTO STE MISLILI: Komšije otkrile sve NJENE TAJNE kada nema KAMERA
Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

TIJANA AJFON JE POTPUNO DRUGAČIJA OD ONOGA ŠTO STE MISLILI: Komšije otkrile sve NJENE TAJNE kada nema KAMERA

Tijana Ajfon živi na Zvezdari, a sada su komšije otkrile šta zaista misle o njoj.

Objavljeno:

Komšije kažu da seTijana trudi da sa svim komšijama bude u lepim odnosima, kao i da se uvek kulturno javi i izgleda zgodnije u prirodi. Mnogi kažu i da njenog dečka nikad nisu videli.

"Tijanu sam jednom videla kako je sama tresla tepihe u dvorištu ispred naše zgrade, a viđam je i kada krene u redovu nabavku. Uvek nosi spisak sa sobom, a od prodavačica traži da joj daju najsvežije namirnice. Jednom me je srela ispred zgrade, a kada je videla da nosim džak sa paprikama, tražila mi je da joj dam svoj recept za ajvar", ispričala je Tijanina komšinica i dodala:

foto: Prinscreen

"Pozvala sam je da zajedno napravimo ajvar i moram da priznam, da se dobro pokazala. Vidi se da je prava domaćica i da su je mama i baka naučile mnogim tajnama kuhinje."

Međutim, nisu svi Tijanini susedi svesni da starleta živi u njihovom kraju. Jedan mladić je čak izjavio da je moguće da je nije prepoznao bez šminke.

"Mislite na Ajfonku?! Ma da, često ovde dolazi. Uvek nosi tamne naočare, nikada oči ne želi da pokazuje. Ljubazna je, ali i dosta rezervisana", rekla nam je prodavačica i dodala:

foto: Printscreen

"Svima se lepo javi, ali nikada nije ulazila u dublju diskusiju sa nama. Kupi osnovne namirnice, ljubazno se zahvali na usluzi i ode svojim poslom. Mnogo je slađa uživo, lepša nego na TV. Često šeta neko malo kuče, pa mu onda obuče neke suknjice, sve mi je to simpatično."

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.