NAJGADNIJA STVAR SNIMLJENA U ZADRUZI IKADA! Dok je plakala u WC-u nije PRIMETILA OVU GROZOTU IZA NJE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

NAJGADNIJA STVAR SNIMLJENA U ZADRUZI IKADA! Dok je plakala u WC-u nije PRIMETILA OVU GROZOTU IZA NJE

Milica Kemez je sinoć plakala nakon što joj je Marko Đedović rekao da je najnemoralnija devojka u Zadruzi. Nakon što se igra završila, zadrugari su dobili nagradu, te su se svi okupili oko stola kako bi podelili pice koje im je Veliki šef poslao.

Objavljeno:

Milica nije bila raspoložena za hranu, već je sedela neutešna za crnim stolom i razmišljala.

- Tako su zli prema meni! Rasplakalo me je to što su rekli da sam ja nemoralna! Što me toliko mrze? Šta sam ja uradila? Jesam li ja nekome uzela dečka, jesam li ja nekome prva prišla? Kako to meni može da kaže? Moja osećanja su prvo prevarena, pa onda sve ostalo i sada će tu da uskače glupača koja je trčala oko njega kao gluva kučka! Neće graditi vezu preko mene njih dvoje! Povredilo me to što sam prevarena. Ja sam ostavila momka napolju, jer sam mislila da će ova veza da uspe! To je jaka reč da se kaže za mene da sam nemoralna! On mene svaki dan podbada za to, od prvo dana! - govorila je Milica.

- Moraš da iskuliraš, nemoj da plačeš! Milice, videli su da ti je to tačka koja ti je najbolnija - pričao je Stefan Milošević Milici.

Posle ove situacije Milica je otišla u kupatilo gde je nastavila da plače, a tamo ju je tešila Mina Vrbaški. Ipak, dok su njih dve razgovarale kamera je zabeležila sramotan prizor.

Naime, bide koji je pored WC šolje je prepun prljavštine i zamućene vode. Očigledno je da im je higijena na najnižem mogućem novou, ali i da oni ne mare mnogo za to.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.