NE ZNAM ČIME ONE PUNE KLUBOVE: Voditeljka Zadruge ŽESTOKO OSULA po Luni i Kiji, pa javno priznala da ih NE PODNOSI!
Ona je rekla svoje mišljenje o pobednicama Zadurge, Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

bez dlake na jeziku!

NE ZNAM ČIME ONE PUNE KLUBOVE: Voditeljka Zadruge ŽESTOKO OSULA po Luni i Kiji, pa javno priznala da ih NE PODNOSI!

Nema sluha za njihovu muziku

Objavljeno:

Pobednice rijalitija "Zadruga" Kija Kockar i Luna Đogani stalno su na meti prozivki pripadnika estradnog miljea.

Ovog puta na njih se ostrvila starleta i voditeljka "Zadruge" Tamara Đurić.

foto: Pritnscreen

- Ne znam čime pune klubove. Nemam sluha za tu muziku i ne mogu da sudim nečemu što ne slušam. Protiv njih dve nemam ništa, ali imam protiv tog ponašanja u rijalitiju, ali to više nije tema. Da se ne foliram, stvarno nemam nikakvu mržnju prema njima, niti animozitet. Nisam ih simpatisala, pa je tako i dalje - rekla je Tamara za "Svet" na pitanje o njihovim nastupima.

Đurićeva se potom osvrnula na neprijatnu situaciju koju je imala sa učesnicom "Zadruge 3" Tarom Simov. Tara ju je nazvala "prostitutkom" u uživo programu, a Tamara joj ovak odgovara:

- Ja sam odreagovala profesionalno. Nisam je čula direktno, već sam samo videla kako su ostali zadrugari reagovali na njenu rečenicu. Naišla je na kritike svih njih, a ja nisam htela da ulazim u dubiozu sa njom. Produkcija ju je kaznila na način a nakoji su oni mislili da treba da bude sankcionisana. Da sam htela da budem učesnik, ja bih se sa njom raspravljala. Kao voditelj mogu da kažem da nisam iznenađena. Da sam psihijatar, prepisala bih joj neku terapiju. Iz ugla učesnika ona bi mi plivala u bazenu ili u onom jezeru, a iz uggla voditelja mogu da kažem da je produkcija odredila adekvatnu kaznu za njeno ponašanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.