UČESNICA PAROVA ZAPREPASTILA NACIJU: Bavila se NAJSTARIJIM ZANATOM, pa otkrila koliko MUŠTERIJA je imala na dan!
Sanja Mirkov, Foto: Printscreen

katastrofa!

UČESNICA PAROVA ZAPREPASTILA NACIJU: Bavila se NAJSTARIJIM ZANATOM, pa otkrila koliko MUŠTERIJA je imala na dan!

Ona je priznala da je samovoljno nastavila da se bavi prostitucijom u Beogradu, ali je poricala da je nastavila sa konzumiranjem droge

Objavljeno: 11:13h

Učesnica "Parova 8" Sanja Mirkov šokirala je sve prisutne kada je priznala da se bavila prostitucijom.

Međutim, tu nije kraj, ona je otkrila i koliko je najviše mušterija imala za dan, kao i da je konzumirala narkotike.

Naime, Sanja je tokom emisije priznala da ju je zapravo dečko Bosanac prevario, da je pošla sa njim u Nemačku i da je tamo počeo njen pakao. On joj je oduzeo pasoš i terao je na prostituciju, a dnevno je odrađivala oko 5-6 mušterija. Kako je rekla, takođe ju je drogirao, i to je bio način da to sve preživi.

foto: Printscreen

- Morala sam sve da ga slušam. Spavala sam sa šestoricom na dan. Terao me je da radim svašta, na kraju me je i drogirao. Taj period nikada neću zaboraviti, prošla sam kroz pravi pakao. To su bili najgori dani u mom životu - priznala je Sanja, nakon čega ju je voditeljka Jovana Milošević pitala kako je uspela da se izvuče iz svega toga.

- Podigla sam sat i ispao je pasoš. On je tada bio na putu. Pozvala sam drugaricu da mi pošalje 100 evra i kombi, koji je došao po mene u Dizeldorf - ispričala je Sanja.

Ona je priznala da je samovoljno nastavila da se bavi prostitucijom u Beogradu, ali je poricala da je nastavila sa konzumiranjem droge.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.