LEPA LUKIĆ STREPI OD LOPOVA: Jednom su joj već OBILI STAN! Pred ulazak u Parove otkrila GDE čuva novac!
Lepa Lukić, Foto: Damir Dervišagić

SAD JE MIRNA

LEPA LUKIĆ STREPI OD LOPOVA: Jednom su joj već OBILI STAN! Pred ulazak u Parove otkrila GDE čuva novac!

Pevačicu su 2016. lopovi pokrali usred noći dok je spavala

Objavljeno:

Lepa Lukić strahuje da joj lopovi ponovo ne obiju stan u Žarkovu dok je ona u „Parovima“, pa se za Kurir Stars požalila da u rijalitiju neće imati mira. Bez obzira na to što je kraljica narodne muzike nakon poslednje pljačke u njenom domu, koja se dogodila 2016, ugradila bezbednosne kamere, a pored toga je angažovala i prijateljicu da joj obilazi stan, plaši se da ponovo ne dođe u takvu situaciju. Ipak, pevačica je naučila lekciju pa je, kako kaže, novac i nakit prebacila u sef banke, tako da u kući više ne drži vredne stvari.

foto: Printscreen Grand TV

- Opametila sam se za sva vremena. Izgleda da sam davno bila mamac za lopove, pa je u više navrata bilo pokušaja da mi se obije kuća. Kada sam imala problem pre nekoliko godina, po savetu prijatelja stavila sam sigurnosne kamere. Sad i da neko uđe, sve ode odmah u policiju. Moja drugarica mi obilazi kuću i vodi računa o svemu dok boravim u rijalitiju, ali opet brinem. Taj strah mi ne izbija iz kostiju. Plašim se da me lopovi ne opljačkaju. Novac sam ostavila u banku, tako da lopovi mogu samo tamo da odu i obiju - otvorila je dušu Lepa pred ulazak u „Parove“.

foto: Marina Lopičić

Podsetimo, pevačicu su 2016. lopovi pokrali usred noći dok je spavala. Pljačkaši su ispreturali sve prostorije tražeći pare, pa su ukrali sve kartice, lična dokumenta, milion dinara i 1.600 evra, kao i srpski i kanadski pasoš.

Bonus video

KRUNIĆEVA IZGUBILA BEBU! Suza suzu stiže, RASPALA SE u 100 delova! A to joj je bila NAJVEĆA ŽELJA!

(Espreos.rs/ Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.