OVO JE VEĆE PONIŽENJE NEGO KAD SAM PRIZNALA DA SAM KU*VA: Mina mislila da je NIKO NE ČUJE pa otkrila NAJVEĆU TAJNU!
Mina Vrbaški, Foto: Pritnscreen

izletelo joj!

OVO JE VEĆE PONIŽENJE NEGO KAD SAM PRIZNALA DA SAM KU*VA: Mina mislila da je NIKO NE ČUJE pa otkrila NAJVEĆU TAJNU!

Mina Vrbaški bila je vidno iznervirana zbog Vladimira Tomovića

Objavljeno:

Mina Vrbaški je u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" pred milionskim auditorijumom priznala da se bavila prostitucijom, ali njeno ponašanje na startu treće sezone ovog rijalitija, još više je šokiralo gledaoce.

foto: Printscreen Youtube

Naime, Veliki šef poslao je pismo i zadrugarima dao zadatak da se igraju brodićima u jezeru. Dobrovoljci su bili nestrpljivi da dođu na red i odrade svoj deo posla, a dali su sve od sebe da se najbolje pokažu, jer znaju da će za svaki uspeh biti bogato nagrađeni.

Međutim, zadrugarka Mina Vrbaški bila je vidno iznervirana zbog Vladimira Tomovića koji ju je ignorisao kada mu je saopštila da je u izolaciji razdvojila krevete i da ništa više ne želi sa njim, pa je ovoga puta iskoristila priliku da se požali Suzani Ćubeli.

"Kako se jadno osećam, kao da ja molim za ljubav! Nisam u životu doživela ovakvo poniženje, mnogo veće nego kad sam rekla da sam bila kurva, kunem vam se", rekla je Mina.

Ona je bila sigurna da niko nije čuo za ovaj razgovor, a sve vreme dok je neraspoložena bila izolovana od svih, Vladimir nije ni primetio njeno odsustvo, već je nastavio da se zabavlja u ovom izazovu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.