POZNATI FUDBALER PLAĆAO USLUGE UČESNICE PAROVA: Oktrivena njena TARIFA, a evo ko su još bili njeni česti KLIJENTI!
Sanja Mirkov, Foto: Pritnscreen

šok

POZNATI FUDBALER PLAĆAO USLUGE UČESNICE PAROVA: Oktrivena njena TARIFA, a evo ko su još bili njeni česti KLIJENTI!

Prostitucijiom se bavila nakon razvoda, u vreme kad je imala 22 godine

Objavljeno:

Učesnica Sanja Mirkov je otvoreno progovorila o prostituciji i priznala da se pet godina bavila "najstarijim zanatom na svetu". Prostitucijiom se bavila nakon razvoda, u vreme kad je imala 22 godine, i to po potrebi, jer nije imala novca.

Kako prenosi Alo, njeni klijenti bili su uglavnom biznismeni, sportisti, političari i pevači.

- Sanja je posle razvoda počela da se bavi prostitucijom. Sve je počelo na nagovor drugarice koja ju je uvela u taj svet. Rekla joj je da je to lak način da zaradi dobru lovu, a s obzirom na to da Sanja nije imala ni dinara, brzo je pristala da radi. Često nije imala ni za račune. Dete joj je, u to vreme, živelo kod supruga, a trebalo je da plaća i alimentaciju - kaže izvor. U početku je zarađivala 100 evra na sat i radila je sa drugaricom, međutim ubrzo se osamostalila. Imala je stalne klijente, a mesečno je zarađivala i do 5.000 evra.

- Sanjini klijenti su bili uglavnom dobri, oženjeni, diskretni i normalni ljudi. Bilo je tu raznih muškaraca. Neki su veoma poznati u Srbiji, pa ne mogu da navodim njihva imena. Na njenom spisku našlo se nekoliko političara, jedan poznati fudbaler koji je veoma popularan kod nas. Bilo je tu i par pevača i biznismena. Obožavali su Sanju, jer su se njom lako dogovarali oko svega i bukvalno im je sve seksualne fantazije ispunjavala. Sanja nikada nije imala makroa, sama je radila. Uglavnom je išlo sve po preporuci, preko drugarica ili devojaka koje su se takođe bavile istim zanatom. Sve je bilo diskretno, zbog čega je Sanja imala stalne klijente - kaže naš izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.