MATEJA BIO U ZATVORU ZBOG PREBIJANJA DEVOJKE! Otkrivena MRAČNA TAJNA zadrugara koji se sve vreme PRAVI FIN
Mateja Matijević, Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MATEJA BIO U ZATVORU ZBOG PREBIJANJA DEVOJKE! Otkrivena MRAČNA TAJNA zadrugara koji se sve vreme PRAVI FIN

Učesnik treće sezone rijalitija Zadruga, Mateja Matijević, završio je na saslušanju u policijskoj stanivi u Beogradu, kada ga je devojka, sa kojom se zabavljao tek nekoliko dana, prijavila za nasilničko ponašanje.

Objavljeno:

Mateju je sa devojkom upoznao zajednički prijatelj i očigledno je bilo da mu se dopala na prvi pogled, jer su imali dosta zajedničkih interesovanja.

Matejina nova devojka nije volela alkohol, pa ga je savetovala da i on prestane da pije, nego da se posveti treniranju i sebi, na šta joj je Matijević rekao da on nije alkoholičar i da voli da popije samo kada izađe u provod sa prijateljima.

Poznanik Zadrugara je onda ispričao situaciju, kada je Mateja pozvao svoju devojku da izađu zajedno, gde je rezervisao separe i častio svoje društvo sa više flaša žestokog pića.

❤️?

A post shared by MATEJA MATIJEVIĆ (@matijevicmateja) on

Nakon nekog vremena, počeo je da se raspravlja sa devojkom oko gluposti, ali niko nije reagovao, a kada je pokušao da je spreči da ode kući, Matejina devojka mu je lupila šamar, na šta je on mahinalno uzvratio, te je ona pozvala policiju.

U policijskoj stanici se branio da je udarac bio u samoodbrani, što je i prihvaćeno, jer devojka nije imala vidljive povrede, pa su ga pustili kući posle privremenog pritvora, piše Srpski Telegraf.

ǝ ʌ ᴉ ʇ ɔ ǝ d s ɹ ǝ d

A post shared by MATEJA MATIJEVIĆ (@matijevicmateja) on

Mteja je i u Zadruzi u više navrata rekao da mu neretko "popuste kočnice" i da ima problem sa agresivnim ponašanjem, a to se može potvrditi i iz svađe sa Tarom Simov.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.