MARIJA TERA MILJANU DA ABORTIRA: Kulićka donela odluku da li će RODITI DRUGO DETE! (VIDEO)
Marija i Miljana pričaju o detetu, Foto: Pritnscreen

presekla!

MARIJA TERA MILJANU DA ABORTIRA: Kulićka donela odluku da li će RODITI DRUGO DETE! (VIDEO)

Kako će Zola reagovati na to?

Objavljeno:

Kao snažan udar groma rijaliti "Zadrugu" je juče prodrmala vest da je Miljana Kulić ponovo trudna. Nakon deteta koje je dobila iz kratke veze u konkurentskim "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem, a koje već skoro dve godine živi na imanju u Šimanovcima, Nišlijka je ovoga puta začela sa Lazarom Čolićem Zolom.

foto: Printscreen

Miksi je danas razgovarala sa majkom Marijom i Mirkom Gavrićem i čini se da je odlučila da ipak rodi iako su mišljenja podeljena - mama kaže jedno, producent drugo. A njoj je draža ova druga verzija.

- I ja sam bila na kiretaži, pa sam posle rodila. Lepo ti to završi i čuvaj Željka dok odraste, a u međuvremenu vidite da li ćete da budete zajedno, da li će da te oženi, pa pravite decu. A ne da neko priča da te je oženio zbog deteta - savetovala ju je mama Marija, a Mirko ju je ubeđivao u suprotno.

- Ti si balkanska Kim Kardašijan. Ti imaš svoj posao. Ovo ti govorim kao brat, radi i zarađuj dok si mlada. Što se deteta tiče, to je samo tvoja odluka! To što Marija kaže da će da ti okrene leđa, od toga nema ništa - pričao je Gavrić, a Miljana se saglasila s njim i odlučila da rodi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.