Tijana Ajfon mora na hitnu operaciju! Desilo joj se nešto grozno! I nije neočekivano! (FOTO)

Užas!

Tijana Ajfon mora na hitnu operaciju! Desilo joj se nešto grozno! I nije neočekivano! (FOTO)

Tijana Maksimović Ajfon je hitno napustila luksuznu vilu Parova!
Objavljeno:

Naime, starleti je pukao silikonski implant u grudima, zbog čega joj je zdravstveno stanje ugroženo, pa je odmah otišla na operaciju. Posle strasne noći: Tijana Ajfon objavila fotografiju posle seksa sa fudbalerom! (FOTO)

- Tokom jedne noći Tijana se požalila kako ima jake bolove u predelu grudi, nakon čega su pozvani lekari koji su konstatovali da ima ozbiljnih porblema, jer je pre ulaska uradila korekciju silikona u grudima, te je tom prilikom ugradila veće, nego što je smela. Zbog toga su nastali bolovi i postojala je pretnja da joj plućna maramica bude probijena, nakon čega bi moglo da nastane krvarenje i ozbiljni zdravstveni problemi. Tijana Ajfon hoće u poslanice: Ništa ne čujem od mojih silikona! (FOTO) Tijana je odmah nakon toga napustila rijaliti, uz izgovor da mora da obavi neke poslovne obaveze. Isto veče je u jednoj privatnoj klinici u Beogradu urađena hirurška intervencija, gde su joj smanjili veličinu grudi. - Ono što znam, jeste da se Tijana baš uplašila i da je nakon buđenja iz anestezije počela da plače i počela da viče kako ne želi da nosi pojas koji je obavezan, kako ne bi došlo do komplikacija, navodi starletin drug.
Tijana je priznala da se podvrgla zahvatu: - Nema razloga da o tome pišete i ne vidim potrebu za tim. Morala sam to da obavim. Zdravlje mi je na prvom mestu i neću zbog gluposti da rizikujem život. Mnogo sam se uplašila kada su mi rekli da moraju da me uspavaju i da urade korekciju. Bitno je da se sve dobro završilo i nadam se da više neću morati ništa da radim. Planiram da se vratim u rijaliti, samo da skinem konce i završim još neke obaveze, rekla je Ajfonka. Podsećanja radi, Tijana je vilu "Parova“ napustila pre desetak dana u dogovoru sa produkcijom. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.