IVINA MAJKA JE SPONZORUŠA! Ćerka ispričala sve o njenim finansijerima, ko joj je kupio SILIKONE I KRPICE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

IVINA MAJKA JE SPONZORUŠA! Ćerka ispričala sve o njenim finansijerima, ko joj je kupio SILIKONE I KRPICE

Sinoć je bila još jedna u nizu zanimljivih emisija "Pitanja novinara"

Objavljeno:

Tom prilikom izneseni su mnogi šokantni detalji iz privatnih života zadrugara. Iva Grgurić progovorila o tome kako je sponzorisao hrvatski tajkun Marjan Šarić, ali i o svom prisnom odnosu sa drugarom Ane Korać, Sukijem.

Otkrila je da je živela u stanu starijeg imućnog muškarca, da je vozila porše koji pripada njegovoj ženi i da ju je materijalno obezbeđivao. Nakon šokantnog priznanja, iznenadila se da su je mnogi zadrugari osudili. Imala je potrebu da se opravda, te se osamila sa Markom Janjuševićem Janjušom kako bi porazgovarali.

- Naš odnos je bio super sve dok nisam iznela sve u javnost - rekla je Iva o Stefanu Kariću.

- Nađi nekog normalnog dečka, za*ebi ti skupe automobile - rekao je Janjuš.

foto: Printscreen

- Ja sam bila u vezi sa nekim kog sam mnogo volela, rastali smo se i za to smo imali razlog. Ja nisam imala uticaj na to kome ću uzeti stan. Ja ne idem sa namerom da hvatam takve, ja sam našla stan. Ja sam imala normalne momke, svi su imali plate od po 300 - 400 eura. Kad sam došla u Zagreb ništa nisam radila, živela sam u tom stanu, trošila sam neke pare što sam imala. Ja posle tri meseca nisam plaćala kiriju. Posle pet meseci sam uradila silikone. Kao promoterka sam radila pre njega, ja sam tu zaradila 2000 evra. Bila sam asimetrično telo, imala sam ideju da uradim silikone i on je to ispoštovao. Ja to osuđujem. Znam da ima jako puno takvih devojaka, ali neće reći! - rekla je Iva.

- Rekla si da svoju majku ne možeš da kriviš, a sve je znala! Ona mora da uradi sve na svetu da te spasi, ne postoji očuh tu! - rekao je Janjuš.

foto: Printscreen

Ono što će zaprepastiti sve je činjenica da je i njena majka pala pod uticaj čoveka koji je finansirao, pa je tako našla opravdanje za svoju ćerku.

- Ona kad god se seti, grca u suzama. Rekla je da ako je ona pala pod uticaj materijalnih stvari sa 30 - 40 godina, kako se to tebi ne bi desilo kad si imala 20! Sve ono što je na meni kupio mi je ovaj bivši dečko sa kojim sam bila, ali voleli smo se. Volim ga i sad, obožavam ga, ali on ima novu curu. Nedavno je meni u inat došao sa drugom devojkom, meni u inat - ispričala je Iva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.