TOMOVIĆ NAJVEĆI FOLIRANT ZADRUGE! Muva se sa Minom, a evo šta je PRIČAO o NJOJ
Vladimir Tomović se sada muva sa Minom Vrbaški, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA 3

TOMOVIĆ NAJVEĆI FOLIRANT ZADRUGE! Muva se sa Minom, a evo šta je PRIČAO o NJOJ

Ponovo je promenio stav!

Objavljeno:

Vladimir Tomović sada skoro da moli Minu Vrbaški da ima seks sa njom. Čak su gledaoci i pojedini zadrugari zaključili da on to radi samo kako bi se oprao od priče da je gej, za šta su ga ranije često napadali.

Interesantno je da se Tomović sada muva sa Minom, a u toku prošle sezone "Zadruge", on je nju žestoko prozivao na društvenim mrežama.

foto: Printscreen Instagram

– Upravo me po treći put od kako sam izašao pljuje „gospođica“ Mina Vrbaški. Devojka, koja je sama priznala da je bila kurva, devojka koja je sama priznala da je probala opijate, devojka koja je kao maloletna u Zadruzi u prošloj i u ovoj sezoni imala seksualne odnose sa 5-6 muškaraca. Devojka koja je sebe samopovređivala. Ušla u rijaliti kao zauzeta i već drugi dan ga javno prevarila. To ne govorim ja, to su činjenice. Blaćenje mog imena više neću dozvoliti nikome. Nikome više neću dozvoliti da na televiziji priča o meni laži, a ja da ćutim – pisao je tada Tomović o Mini.

Gledaoci na društvenim mrežama su podsetili Tomovića šta je ranije pisao o Mini i ponovo ga prozivaju da sve radi zbog rijalitija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.