BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ JE TUKAO I SILOVAO?! Šokantne REČI DRMAJU ZADRUGU, o čemu se ovde RADI?
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ JE TUKAO I SILOVAO?! Šokantne REČI DRMAJU ZADRUGU, o čemu se ovde RADI?

U toku sinoćnje "Igre istine", Iva Grgurić je iznela sve detalje o jednogodišnjem maltretiranju, koje je prezivela od strane starijeg muškarca, poznatog Hrvatskoj javnosti.

Objavljeno:

Nakon toga se sa Minom Vrbaški izdvojila u prostorije izolacije i iznela šokantne optužbe o Suadu Keseroviću, poznatijem kao "Suki", koji je ujedno bivši momak Zerine Hećo, a koji je dovođen u vezu i sa Anom Korać.

Iva kaže da ga poznaje samo pet dana, da su se upoznali u Rijeci i da je on navodno hteo da joj iznudi 200 hiljada kuna, zato što nije htela da provede noć sa njim.

- Ja nisam znala ko je on i šta je on - rekla je Iva kroz plač i nastavila:

- Ja sam tek kasnije saznala da je on tukao i silovao zene - optužila ga je ona i nastavila da baca "drvlje i kamenje" na Keserovića.

foto: Printscreen

Navodno joj je Suki pretio da će morati da plati, jer je on uhapšen u pijanom stanju, zato što Iva nije htela da ga pusti da prespava kod nje u hotelu.

Kako Iva priča, to je sve izmišljena priča samo da se ona preplaši:

- Oni su mene hteli preplašiti, samo zato što je njemu ego bio uništen, ja sam mu srozala ego, jer sam ga odbila - kaže Iva i otkriva šta se dalje desilo.

Grgurićeva kaže da je jedva pobegla nazad u Zagreb sa prijateljicom i da se sa Sukijem nije čula od tad, jer ga je blokirala na svim društvenim mrežama i napominje da se poljubila sa njim dva ili tri puta samo.

Mina ju je strpljivo slušala i naposletku rekla da poznaje Sukija i da na nju nikada nije digao ruku i da ju je gledao kao na dete.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.