SARA RELJIĆ BRUTALNO ISKRENA: Jelena Krunić se ponaša kao da NIJE NA MESTU
Jelena Krunić i Filip Reljić su bili u kratkoj vezi u Zadruzi, Foto: Sonja Spasić

ZADRUGA 3

SARA RELJIĆ BRUTALNO ISKRENA: Jelena Krunić se ponaša kao da NIJE NA MESTU

Stala na bratovu stranu nakon raskida

Objavljeno:

Ljubavna veza koja je šokirala javnost desila se pred kamerama “Zadruge 3” i to između Filipa Reljića i Jelene Krunić, samo nekoliko dana pošto je rijaliti počeo. Ovo je iznenadilo i njihove bližnje, ali veza, kako su mnogi i prognozirali, nije potrajala, pa su Jelena i Filip sada na ratnoj nozi.

Njih dvoje ne prestaju da se prepucavaju već danima, a Jelena mu je tokom proteklih dana uništila sve radove koje je nacrtao, ispolivala ga je vodom i psovala pred svima.

foto: Printscreen Instagram

–Mislim da je Filip stvarno jak psihički zato što, da je neko drugi na njegovom mestu, verovatno bi “skočio” na nju. Što se Jelene tiče, mislim da se ponaša kao da nije “na mestu”, jer smatram da joj on ništa nije uradio, nije je vređao, nije je omalovažavao, a kamoli naškodio na bilo koji način da bi se tako ponašala.Ne mogu da procenim da li ona jednostavno hoće da pravi priču oko sebe ili je stvarno to toliko pogodilo. Da je naivna nije, zato što je prošla kroz sito i rešeto za ove svoje 33 godine i mislim da pokušava da glumi da se izdešavalo više nego što zapravo jeste. Generalno sam ja sa Jelenom uvek bila u korektnim odnosima i mislim da će, kad se malo “smiri”, ona i Filip biti u korektnim odnosima, jer ona nije toliko loša osoba kakvom se predstavlja.Što se Filipa tiče, drago mi je i volim da ga vidim sa “ekipom iz rehaba”, totalno su mi super i spontani, drugačiji od svih u ove prethodne dve sezone i drago mi je da nekako uz njih kroz sve to prolazi na neki pozitivan način, kroz šalu. Ne prave skandale – završila je Sara

Bonus video

(Espreso.co.rs/Expresstabloid.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.