ISPOVEST PROSTITUTKE U PAROVIMA: Prodavala telo u SRBIJI I NEMAČKOJ, zarađivala i do 5.000 evra MESEČNO
Foto: Printscreen

PAROVI

ISPOVEST PROSTITUTKE U PAROVIMA: Prodavala telo u SRBIJI I NEMAČKOJ, zarađivala i do 5.000 evra MESEČNO

Sanja Mirkov priznala je da se 5 godina bavila prostitucijom, kao i da je tu upoznala sadašnjeg dečka. Sada je iznela još detalja.

Objavljeno:

"Drugarica me uvela u taj svet, rekla mi je da mi je jedino rešenje da se obezbedim da radim taj posao. Rekla mi je da ću na sat da zaradim 100 evra od jednog klijenta. Sa njom sam radila, kao i po Nemačkoj", rekla je Sanja i dodala:

"Prvi put mi je bilo nikako. Brzo se pare dobijaju tim postupkom. Nekada sam zarađivala 3.000, a nekad i do 5.000 mesečno. Većinom su bili oženjeni, normalni ljudi, klijenti su bili okej, iako nisam radila svaki dan. Nisam brojala sa koliko njih sam spavala. Kada nađem dečka, ja sam odustajala, pa su mi govorili da ne radim to više i da će mi davati novac. Sada sam sa dečkom kog sam tamo upoznala, zajedno smo 6 meseci. Bilo mi je neprijatno jer sam se plašila da ne sretnemo nekog njegovog druga sa kojim sam spavala."

Novinari su je pitali šta će reći ćerki, koja sada ima 11 godina, kada vidi njenu ispovest.

foto: Printscreen

"Ćerki ću objasniti da sam morala, nemojte me više to pitati", kaže Mirkova.

Ona je priznala da ju je drugarica tešila, jer nije imala novca, pa i da je često osećala grižu savest.

"Klijente sam upoznavala u Novim Banovcima. Nikada nisam imala makroa, sama sam radila. Moj bivši muž nije znao, ali zna sada. On ima svoj život, oženjen je, njega neću da uvlačim", govorila je Sanja.

foto: Printscreen

"Nudili su mi i drogu, gram ili dva, ali ja nikada nisam htela. Nisu imali neke specijalne zahteve, to su sve gospoda. Mogla sam da postignem sve, kao i moja drugarica, da kupim kuću, ali ja sam sve potrošila na gluposti, plaćala sam drugaricama ručkove, večere i drugo. Kod mene su dolazili da jedu i piju, a meni nikad nisu dali. Detetu sam kupovala stvari, ali nisam uložila ni na šta, nisam ni putovala sa njom", zaključila je Mirkova.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.