PALA JE OD BOLOVA I NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA: Luna progovorila o Anabelinom razvodu i njenim TEŠKIM STANJIMA
Foto: Sonja Spasić

OTVORILA DUŠU

PALA JE OD BOLOVA I NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA: Luna progovorila o Anabelinom razvodu i njenim TEŠKIM STANJIMA

Blogerka kaže da su je mama Anabela Atijas i dečko Marko Miljković kupali posle operacije grudi jer to nije mogla sama

Objavljeno: 18:59h

U intervjuu za Hit blogerka i rijaliti zvezda, Luna Đogani, priča kakvu je pouku izvukla iz veze sa Slobom Radanovićem, zašto je odustala od korekcije nosa i kakve je muke imala nakon što je ugradila silikone.

- Sve je prošlo kako treba posle operacije, ali neke stvari nisam mogla da radim sama. Zato su mi mama i Marko pomagali. Oni su me u početku hranili, kupali, oblačili...

Zar nisi mogla da pomeraš ruke?

- Pa da, bilo mi je naporno.

Kada si odlučila da povećaš grudi?

- To sam baš dugo htela, ali nikako nisam imala hrabrosti da presečem i kažem: "Sada ću". Stalno sam odugovlačila. Htela sam pre prve sezone "Zadruge", pa sam se predomislila, pa sam onda htela po završetku rijalitija, pa opet nisam... Potom sam "odlučila" pre ulaska drugi put u rijaliti, pa ništa nije bilo od toga. Kada sam videla kako stvari stoje, rekla sam mami da mi zakaže, a da ja ni ne znam. Bukvalno sam pomislila sada ili nikada. Tako je i bilo. Otišla sam, operisala sam se i vratila se kući kao da se ništa nije desilo.

Kažu da ugradnja silikona boli.

- Velika sam kukavica, boli me kada me pčela ujede ili se posečem. A ovo nije bol, više je kao upala mišića. A već treći dan od operacije sam išla na vežbe, radila sam neke koreografije, otišla na otvaranje "Zadruge 3"...

foto: Printscreen Youtube

Tvoja majka je imala ružno iskustvo sa silikonima.

- Nju je jako bolelo. Bila je u jezivoj situaciji. Sećam se da je pala i nije mogla da se digne. Tata nije bio kod kuće i nije imao ko da joj pomogne. Počela je da plače. Kada sam videla u kakvom je stanju, iako sam imala samo pet godina, pritrčala sam da joj pomognem i uspela sam nekako da je podignem. Bilo joj je katastrofa, nije mogla da ustane iz kreveta.

Jesi li odustala od operacije nosa?

- Da! Htela sam to da uradim, ali sam odustala, jer ne želim da budem kao i ostale žene. Neću da budem u moru istih devojaka, nego hoću da budem posebna.

Imaš li želju nešto drugo da koriguješ?

- Ne, želela sam samo nos, ali sam od toga odustala. Ovakav nos imaju svi sa tatine strane i ponosna sam na to.

Tvoj otac Gagi Đogani je ušao u "Zadrugu 3". Da li si zadovoljna njegovim dosadašnjim ponašanjem?

- Ponosna sam na njega, za sada se ponaša kako bih volela. Samo da tako ostane i biće sve super.

Zašto je ponovo ušao u rijaliti kada je rekao da više neće?

- Mnogo puta je shvaćen pogrešno, pa je odlučio da uđe i pokaže kakav je zaista. Ovo su njegovih pet minuta, kada će moći da pokaže da nije samo narkoman i nasilnik već mnogo više od toga.

foto: Sonja Spasić

Tvoji roditelji ne pričaju. Postoji li mogućnost da se pomire?

- Nema šanse, to je gotova priča.

Da li bi volela da su ti roditelji zajedno, da se nikada nisu razvodili?

- Kada se setim kako je bilo dok su bili zajedno, shvatam da je ovako najbolje. Svakom detetu je lakše da su mu mama i tata razdvojeni, nego da su zajedno, a da se stalno svađaju.

Imaš li traume od njihovih svađa?

- Sada nemam, ali sam imala.

Koje posledice su njihove svađe i tuče ostavile na tebe?

- Ne volim kada neko viče i ne dozvoljavam to. Ali prestala sam da imam strahove, oslobodila sam ih se, jer u suprotnom nikada ne bih bila srećna.

Kako je bilo tvojoj mlađoj sestri Nini, kako je ona sve doživljavala?

- Ona je bila baš mala, ali svakako da je i ona to osetila. Nije joj bilo lako, ali prevazišla je i to.

Anabela je pričala da su Ninu deca u školi zadirkivala zbog tvog učešća u rijalitiju.

- Sada je dobro, otkad sam izašla iz rijalitija, sve je bolje. Imala je nekih neprijatnih situacija, ali sada je to iza nje. Nažalost, ne mogu da vratim vreme i njoj da olakšam neke stvari, niti mogu da izbrišem njenu bol, ali biće sve u redu.

foto: Printscreen

Koja je tvoja najveća greška?

- Ni na šta što sam uradila u životu ne gledam kao grešku. Sve što sam radila me je naučilo nečemu i dovelo do ovde gde sam sada. Mnoge stvari su me promenile nabolje i dovele do toga da danas znam šta hoću, a šta neću.

Da li tu misliš i na vezu sa Slobom Radanovićem?

- Ni to za mene nije greška. Mnogo toga sam naučila iz te veze. Izvukla sam pouke.

A šta si naučila?

- Ne treba da se kačimo za zauzete muškarce, jer onaj ko je spreman da prevari svoju ženu, prevariće i vas. Takav je tip muškarca i nijedna žena nije izuzetak. Neće ni sa vama ostati do kraja, kao što nije ni sa svojom suprugom. Samo ćete biti sledeća.

Kako sada gledaš na takve muškarce?

- Oni za mene prvenstveno nisu muškarci. Dok sam bila sa njim, nisam tako razmišljala, bila sam slepa i zaljubljena, ali iz ovog ugla mogu da kažem da su to za mene slabići.

foto: Printscreen

Znači, za tebe zauzeti muškarci više ne postoje?

- Ne, mada nisu postojali ni ranije. Bila sam u zatvorenom prostoru, potpuno sam odlepila za njim. Ali, tako nešto ne bi moglo da mi se dogodi da sam bila napolju, jer bih mogla da pobegnem, da se udaljim od zauzetog ili oženjenog čoveka.

Koja osobina kod Marka te najviše nervira?

- Jako je tvrdoglav. Kada nešto zacrta, ne možeš ga ubediti u suprotno. Ali, baš me briga. Nemam više živaca ni za sebe, a kamoli za njega. Puštam ga da radi šta hoće, ima 36 godina, neću ja o njemu da se staram!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.