TARI SIMOV DIJAGNOSTIKOVANA ŠIZOFRENIJA: Prodavala drogu u ŠKOLI, išla kod OCA na LEČENJE U MAKEDONIJU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

TARI SIMOV DIJAGNOSTIKOVANA ŠIZOFRENIJA: Prodavala drogu u ŠKOLI, išla kod OCA na LEČENJE U MAKEDONIJU

Devetnaestogodišnja zadrugarka Tara Simov privukla je pažnju javnosti kada je u rijalitiju "Zadruga" otkrila da je bila žrtva brutalnog vršnjačkog nasilja, ali i da je od 12 godine prepuštena ulici zbog čega je morala sama da zarađuje.

Objavljeno:

Međutim, izvor bliskog zadrugarki Tara otkriva je u tom turbulentnom periodu vrlo brzo od žrtve postala glavni zlostavljač, a prvi novac zaradila je nelegalno - od prodaje droge. Osim toga, kako tvrdi izvor, kontroverzna zadrugarka kao maloletnica navukla se navodno na teške droge, zbog čega je nekoliko meseci provela na odvikavanju Makedoniji.

"Taru sam upoznao pre više od šest godina, kada je došla u kafić sam se često okupljao s društvom. Bila je sa znatno starijim muškarcima, što mi je bilo prilično čudno, budući da je sa mojim mladim bratom išla u školu. Ti tipovi su važili za kriminalce iz kraja, imali su više od 40, a ona je tada jedva imala 15. Kada sam bratu rekla šta se dogodilo, on mi je objasnio da je Tara u tom periodu počela da drogira i da u dvorištu škole prodaje marihuanu starijim dečacima", priča izvor i ističe da je nekoliko nedelja nakon toga saznao da Tara ima ozbiljne psihičke probleme i da pored lakih droga, koje konzumira i prodaje, koristi i teške droge, poput ekstazija i kokaina.

foto: Printscreen

"Nedeljama sam viđao Taru u tom kafiću. Nekada je sedela s vlasnikom, nekada bi bez pitanja sela s mojim društvo i ponašala se kao da se znamo hiljadu godina. Hvalila bi se kako je prebila neke devojke u školi ili kako se tukla s dečkom. Pričala nam je da troši ogroman novac na garderobi i da živi u luksuznoj vili. Posle nekog vremena, jedan od njenih starijih drugara ispričao je da ju je majka vodila kod psihijatra i da joj je dijagnostikovana šizofrenija", rekao nam je izvor.

"Na sve to, ispričao je da ima kapaciteta, kada je reč o drogama, i da za veče može da pošmrče kokaina onoliko koliko ne mogu tri muškarca. Pohvalio se da su svi iz te starije ekipe spavali njom i da je teška nimfomanka. Nisam mogao da verujem da pričaju o devojčici koja ima 15 godina, ali me je nakon nekoliko dana sama Tara uverila da pričaju istinu. Došla je jedno veče i pitala moje društvo da li neko od nas ima kokain da se popravi", objašnjava izvor i otkriva da je od nam je da laže čim zine, da je od mlađeg brata saznao da Tara u dvorištu škole bije mlade devojčice i da nigde ne ide bez noža i metalnog boksera sa šiljcima.

foto: Printscreen

"Unosila bi im se u facu, vadila nož i lupala im šamare. Ako bi se neka pobunila, stavljala metalni bokser s bodljama i prislanjala ga tim prestravljenim devojčicama na lice. Sve se to odigravalo u dvorištu škole i nisam mogao da verujem da to biće od 20 kilograma mafijaški da se ponaša. Ne mogu vam rekao koliko sam se iznervirao kada sam je čuo da priča kako je ona žrtva nasilja", priča izvor, i dadaje da su je posle manje od dve godine roditelji poslali u kliniku u Makedoniji da bi se skinula sa droge.

"Posle neke dve godine, primetili smo da Tara ne dolazi u kafić, kao i da je uopšte nema po kraju. Kasnije smo saznali da je poslata kod oca u Makedoniju i da se na nekoj klinici leči od zavisnosti droge. Postala je zavisna od ekstazija i kokaina, a marihuana je na kraju najmanje zlo koje je koristila. Kada se posle pola godine vratila u Beograd, nije dolazila u naš kraj i nisam je dugo video. Ne znam da li je uspela da se izleči, ali sudeći po njenom ponašanju u rijalitiju, teško da jeste. Pre odvikavanja već je bila na posmatranju. Dok je bila u osnovnoj školi, majka vodila ju je kod raznih doktora kako bi saznali šta se s njom dešava. Tada je i krenula priča da su joj dijagnostikovali šizofreniju. Ta devojka ima ozbiljne psihičke probleme i bolje da je otišla na lečenje umesto što su je poslali u rijaliti - zaključuje izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.