OVO JE MATORI TAJKUN SA KOJIM JE BILA IVA: Zovu ga DOBRI TAJKUN IZ SESVETA, ima sedmoro DECE i u KOLICIMA JE
Foto: Facebook

NJEGOV SIN BIO SA ZORANNAH

OVO JE MATORI TAJKUN SA KOJIM JE BILA IVA: Zovu ga DOBRI TAJKUN IZ SESVETA, ima sedmoro DECE i u KOLICIMA JE

Dobila batine od njegove žene i ćerke!

Objavljeno: 15:21h

Iva Grgurić (26) na sve načine pokušava da izbije u prvi plan u rijalitija „Zadruga 3“ i da se izdvoji od ostalih učesnika, ali zato kao zmija noge krije svoju prošlost i o pikanterijama iz privatnog života izbegava da priča.

Međutim, Ivu je danas raskrinkala cimerka iz Bele kuće Tara Simov koja je otkrila da joj je bivši navodno kupio stan od 300.000 evra! Takođe, Tara je otkrila da joj je on u svemu udovoljavao, ali da ga je Iva prevarila sa radnikom, a on ju je tada oterao. Pored toga, Tara je otkrila i da su se Ivini roditelji odrekli nje kada su to saznali.

foto: Printscreen

Kako smo saznali, Iva je u Zagrebu poznata po dvogodišnjoj vezi sa sedamdesetogodišnjim tajkunom Marijanom Šarićem. Iva nije marila ni za njegove godine, a ni za to što je on u braku i što ima decu, već se trudila da ga odvoji od porodice, zbog čega je čak dobila batine od njegove žene i ćerke.

foto: Facebook

Biznismen joj je navodno otvorio i kozmetički salon koji je morala da zatvori zbog njegove supruge i ćerke.

foto: Facebook

Inače, Šarića godinama unazad u medijima nazivaju ''dobri tajkun iz Sesveta'', on drži jednu od najuspešnijih kompanija u regionu, a ima sedmoro dece iz dva braka. Marijan boluje od multiple skleroze zbog čega je godinama prikovan za invalidska kolica, a po medijskim kuloarima nedavno se šuškalo o vezi njegovog sina Matea sa poznatom blogerkom Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.