MILICA IZLETELA IZ KUĆE, SVI ZADRUGARI JE NAPALI! Ti nisi žrtva, ti si PREVARILA SVOG DEČKA! Gušila se u suzama
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MILICA IZLETELA IZ KUĆE, SVI ZADRUGARI JE NAPALI! Ti nisi žrtva, ti si PREVARILA SVOG DEČKA! Gušila se u suzama

Pogodili su je komentari

Objavljeno:

Neki zadrugari i novinari su smatrali da je Milica Kemez žrtva zbog toga što ju je Filip Đukić prevario i zato što je on poljubio Ivanu Šopić. Međutim, Dalila Dragojević smatra da je to velika greška i ona je u toku sinoćne emisije iznela svoj stav.

– Po mom mišljenju, treba razgraničiti životnu priču Milice Kemez i aferu koja se desila u rijalitiju. Veza koja traje tri dana, po mom mišljenju, devojka ne može da bude povređena - rekla je Dalila. Dragojevićka je rekla da je Milica i te kako bila upoznata sa radom Filipa Đukića i da nije tačno da ona nije znala sa kim se upušta u vezu.

– Da li se ovde iko zapitao, kada smo izneli priču za njenog dečka, koji joj je dao magare pri ulasku, kako je njemu bilo kada se ona poljubila sa Filipom drugi dan? Da li se iko zapitao kako je tom dečku? - upitala je Dalila.

Dalila je navela i da je ova priča samo iskorišćena da si se od Milice napravila žrtva i ništa više.

– A dosta zadrugara je danas za stolom počelo da sumnja i u životnu priču jer ona osobu koja je to radila apsolutno nije htela da imenuje. Odjednom sam posle toga čuli izlaske po splavovima, odjednom zna Stefana Karića, odjednom je njena sestra nju upoznala sa svima njima... Po mom mišljenju, ništa mi se tu ne poklapa - rekla je Dalila.

Ovi Dalilini stavovi su povredili Milicu i ona je u jednom trenutku uplakana napustila belu kuću.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.