ŠUŠAKLO SE DA JE IMALA AFERU SA SLOBOM: Zadrugarka konačno otkrila TAJNU ODNOSA s pevačem!
Nina Babić, Foto: Filip Plavčić

IMA NEKA TAJNA VEZA

ŠUŠAKLO SE DA JE IMALA AFERU SA SLOBOM: Zadrugarka konačno otkrila TAJNU ODNOSA s pevačem!

Pojavila se u Slobinom spotu

Objavljeno: 18:06h

Nedavno su domaći mediji preneli informaciju da je jedna ukućanka Bele kuće i učesnica Zadruge imala aferu sa Slobom Radanovićem dok je on još bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

foto: Sonja Spasić

U pitanju je Nina Babić, koja se pojavila u spotu kod Slobe, a u sredu je odgovarala na pitanja tokom emisije Pitanja gledalaca i objasnila njihov odnos.

- Daleko bilo, Bože mi pomozi. Poznajem ga, bila sam mu u spotu. Imali smo strogo poslovan odnos. Znate kako mi srce lupa. Ništa više od spota nismo imali. Nismo ni pet rečenica progovorili. Izbrisala sam njegov broj slučajno. Ja sam bila sa momkom u Beogradu, i nisam mogla da nađem hotel i on mi je pomogao da nađem hotel, on je iznajmio kafić za spot, snimao se do jedan noću do šest ujutru. Svi smo bili tu na setu, bilo je četiri devojke tu u spotu. Kija je našla taj hotel, oni su bili zajedno u "Pinkovim zvezdama" u žiriju, a ja sam sa Slobom komunicirala, on mi je objasnio i gde i kako i šta - rekla je Nina zbunjeno.

foto: Sonja Spasić

Tokom njenog izlaganja zadrugari su dobacivali da su pevač i zadrugarka imali ljubavni odnos.

Bonus video

BORAVILA SAM U SVRATIŠTU, A 20 GODINA SAM ŽIVELA U POGREŠNOM TELU: Kiki iznela INTIMNE detalje, a evo da li voli muškarce ili žene!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.