FILIP RELJIĆ JE U VEZI S KRUNIĆKOM, A JEDNU TAJNU KRIJE: Otkrivamo za kojom zadrugarkom je zapravo ODLEPIO!
Jelena Krunić, Filip Reljić, Foto: Sonja Spasić

POTPUNA SUPROTNOST

FILIP RELJIĆ JE U VEZI S KRUNIĆKOM, A JEDNU TAJNU KRIJE: Otkrivamo za kojom zadrugarkom je zapravo ODLEPIO!

Ovo će vas možda iznenaditi

Objavljeno:

Veza između Jelene Krunić i Filipa Reljića izazvala je oprečne reakcije i kod zadrugara i kod gledalaca. Jedni smatraju da svako ima pravo da bira sa kim će da bude, drugi tvrde da njih dvoje nikako ne idu zajedno. Brat Sare Reljić zasad tvrdi da mu se Krunićeva zaista sviđa i da mu je ona na prvi pogled privukla pažnju.

foto: Printscreen

Međutim, kako portal Espreso.co.rs saznaje, iako Filip tvrdi da je Jelena njegov tip devojke, on je pre ulaska u “Zadrugu” hvalio jednu drugu učesnicu ovog šoua.

foto: Damir Dervišagić

- Sve nas je iznenadilo zbog toga što se Filip smuvao sa Jelenom. Ona nije uopšte slična devojkama sa kojima je on ranije bio – otkriva Filipov prijatelj, koji nije želeo javno da otkriva svoje ime.

foto: Sonja Spasić

- Kada su bili na lekarskom pregledu pre “Zadruge”, njemu se na prvi pogled zapravo svidela Miona Jovanović. Za nju nam je komentarisao da je prelepa. Svi smo očekivali da će u rijalitiju on pokušavati nju da muva. Ni na pameti nam nije bila Jelena. Pogotovo što su se Jelena i Filip smuvali posle nekoliko dana. Niko iz njegovog okruženja ne može da shvati kako su se njih dvoje spojili – dodaje ovaj Filipov prijatelj.

Bonus video

OGLASIO SE TOMA PANIĆ POSLE TRAGIČNE VESTI: Znam da vam nedostajem! JEZIVO!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.